Facebook Pixel Αυτές τις τρεις ομάδες "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί δεν τις θέλουν στα πλέι οφ
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-04 09:30:00

Αυτές τις τρεις ομάδες "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί δεν τις θέλουν στα πλέι οφ

Αυτές τις τρεις ομάδες "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί δεν τις θέλουν στα πλέι οφ

Aυτές είναι οι τρεις ομάδες που θέλει να αποφύγει σήμερα ο ΠΑΟΚ! Ειδικά τη μία από αυτές, στην Τούμπα δεν θέλουν καν να την σκέφτονται, για πολλούς λόγους! To sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ!

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να δήλωσε ανοιχτά πως προτιμάει για αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα αλλά την άποψή του δεν την… συμμερίζεται ούτε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ούτε ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Οι λόγοι, προφανείς. Ο Στανόγεβιτς είναι… κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα λόγω της παρουσίας του στην Παρτιζάν αλλά και το υβριστικό σύνθημα εναντίον των «κόκκινων» του Βελιγραδίου που… πιάστηκε να τραγουδάει στα αποδυτήρια της Παρτιζάν όταν ήταν προπονητής των "ασπρόμαυρων", ενώ εκτός από το ότι ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, το κλίμα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στο «Μαρακανά» θα είναι κάτι περισσότερο από… εχθρικό.

Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως η ΟΥΕΦΑ θα απαγορέψει την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι και οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στην Τούμπα, όπως συνέβη και στο «ζευγάρι» Ολυμπιακός Παρτιζάν. Έτσι, ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο πλευρό του Στανόγεβιτς και των παικτών του!

Εκτός του Ερυθρού Αστέρα όμως, το sportdog.gr έμαθε πως στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ούτε τη Μαρίτιμο που φαίνεται να είναι ο πιο ισχυρός πιθανός αντίπαλος, ούτε την Ουτρέχτη λόγω της δυναμικότητάς της αλλά και της κακής παράδοσης που έχουν οι Θεσσαλονικείς κόντρα σε ολλανδικές ομάδες.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags