Facebook Pixel Το μεροκάματο του τρόμου
Life
| 2011-07-22 16:06:00

Το μεροκάματο του τρόμου

Το μεροκάματο του τρόμου

Ο Νίκος Παπαδογιάννης γράφει στο blog του για την περιπέτεια του "τυχερού άτυχου" Στράτου Περπέρογλου και αναρωτιέται αν υπάρχει φύλακας άγγελος στο ταμείο ανεργίας των καλαθοσφαιριστών.
 

Ο Στράτος Περπέρογλου μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από την πατρίδα της συζύγου του στην πατρίδα των γονιών του γερός, δυνατός και με φυσική κατάσταση κορυφαίου αθλητή. Όταν βγήκε, κουβαλούσε στο κορμί του, κρυμμένη ύπουλα πίσω από το γόνατό του, μία μικροσκοπικών διαστάσεων ωρολογιακή βόμβα.

Το "σύνδρομο της οικονομικής θέσης", μία μορφή φλεβοθρόμβωσης προκαλείται από την πολύωρη ακινησία των κάτω άκρων και επιδεινώνται από ανατομικές ιδιομορφίες και άλλους παράγοντες, έχει σκοτώσει περισσότερους από 100 ανθρώπους και πυροδοτήσει πολυάριθμες αγωγές εναντίον αεροπορικών εταιριών.

Τα περισσότερα περιστατικά παρατηρήθηκαν σε αεροδρόμια απομακρυσμένων προορισμών όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Όμως, το κακό μπορεί να συμβεί και σε μικρότερης διάρκειας πτήσεις.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, γιος του Σούλη και βοηθός του εδώ και χρόνια στους πάγκους ομάδων των Α1. Υπήρξε ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, αλλά σταμάτησε νωρίς, εκών άκων. Τη ζημιά την έπαθε μετά από ένα ταξίδι του Ηρακλή στη Σκανδιναβία. Όταν προσπάθησε να σηκωθεί από τη θέση του για την αποβίβαση, κατάλαβε ότι τα πόδια του είχαν παραλύσει. Ευτυχώς, προσωρινά. Ο Χάρης ξεπέρασε το πρόβλημα, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα γήπεδα.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags