Facebook Pixel Η …«σεξάσκηση» κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Βρετανία!
| 2011-07-28 23:55:00

Η …«σεξάσκηση» κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Βρετανία!

Η …«σεξάσκηση» κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Βρετανία!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες είναι πιο διατεθειμένες να κάνουν σεξ μετά από μία εξαντλητική μέρα, αν πιστεύουν ότι αυτό θα τις βοηθήσει να …χάσουν βάρος! 

Φαίνεται μάλιστα ότι η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τις ακριβές συνδρομές των γυμναστηρίων, ευθύνονται για το αποτέλεσμα αυτής της στατιστικής έρευνας, που φτάνει στο συμπέρασμα ότι όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουν το σεξ όχι ως απόλαυση, αλλά ως φθηνό τρόπο άσκησης.

Επιπλέον, τα δύο τρίτα σχεδόν των γυναικών που πηγαίνουν τακτικά στα γυμναστήρια δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν άλλες δραστηριότητες, όπως το σεξ ή ακόμα και το σκούπισμα, αν πίστευαν ότι θα έκαιγαν τόσες θερμίδες όσες με μια παραδοσιακή προπόνηση στο γυμναστήριο. Όπως υποστηρίζει η Κέρι Μακ Κλόσκι στο βιβλίο της «Η Απόλυτη Δίαιτα του Σεξ », με μισή ώρα ερωτικής πράξης μπορείτε να κάψετε περίπου 150 με 250 θερμίδες ή ακόμα και 350 ανάλογα με το πόσο ...δραστήριοι είστε, ενώ με ένα απλό φιλί της μιας ώρας καίτε πάνω από 200 θερμίδες.

Φυσικά οι διάσημοι έχουν μιλήσει εδώ και πολλά χρόνια για τη μέθοδο της «σεξάσκησης». Συγκεκριμένα, η Κιμ Κατράλ, η περίφημη σεξομανής «Σαμάνθα» της σειράς "Sex and The City", βάζει το σεξ ψηλά στη λίστα της με τις συμβουλές διατροφής, μαζί με τις πιλάτες και τον προσωπικό γυμναστή της.

Ακόμα και η βρετανική κυβέρνηση έχει αναλάβει δράση. Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο NHS Direct η «σεξάσκηση» μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών προσβολών και βοηθά τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο. Οι γιατροί υποστηρίζουν μάλιστα πως οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στη διάρκεια του οργασμού τονώνουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει σε ασθένειες, όπως ο καρκίνος ή ακόμα και στο πρόβλημα των ρυτίδων.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags