Facebook Pixel Πιο τραγικός δεν γινόταν
| 2011-08-03 10:07:00

Πιο τραγικός δεν γινόταν

Πιο τραγικός δεν γινόταν

Αυτή η εικόνα που έδειξε χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο τραγική των τελευταίων χρόνων. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Μία ομάδα μόνο με αδυναμίες και κανένα θετικό στοιχείο. Απέναντι σε μια μέτρια ομάδα, που ήταν όμως εξαιρετικά πειθαρχημένη στο γήπεδο με ψύχραιμο και σωστό passing game και παίκτες που δεν έδειχναν ίχνος ατομικότητας. Πήρε δίκαια την πρόκριση η Οντένσε και μπράβο της. Ο Παναθηναϊκός;

Η εν γένει αμυντική του λειτουργία ήταν για κλάματα, για να μην πω αστεία. Και τα ίδια πρόσωπα συνθέτουν την άμυνα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Μόνο κατά μικρά διαστήματα είχαν υποτυπώδη συνεργασία οι τρεις γραμμές του. Μία ομάδα που έχει εμφανές πρόβλημα φυσικής κατάστασης και δύναμης. Μετά το 60' οι παίκτες της Οντένσε περνούσαν σαν σταματημένους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ όσες φορές χρειάστηκαν κόντρες και τζαρτζαρίσματα σώμα με σώμα οι παίκτες του έπεφταν σαν χάρτινοι πύργοι. Ασύλληπτο.

Σε ό,τι αφορά το passing game με τέτοιο τρόπο ανάπτυξης δεν μπορείς να πας πουθενά. Απίστευτα στατική ομάδα και όταν έβγαινε στην επίθεση και όταν αμυνόταν. Από τους 11 παίκτες οι έξι σχεδόν περπατούσαν. Κίνηση χωρίς την μπάλα ελάχιστη. Και μία αδυναμία ακόμη. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν πολύ αργές επιστροφές. Ο Νίνης ήταν όαση στην έρημο των περισσότερων συμπαικτών του. Ο Παναθηναϊκός θέλει πάρα πολλή δουλειά και το αύριο δεν είναι καθόλου εύκολο. Και όμως στο πρώτο παιχνίδι στη Δανία ο Παναθηναϊκός ήταν άλλη ομάδα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags