Facebook Pixel "Μακάρι να είναι γούρικη"
| 2011-08-03 17:19:00

"Μακάρι να είναι γούρικη"

"Μακάρι να είναι γούρικη"

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τη φανέλα του για τη σεζόν 2011-2012 και άπαντες εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι τη νεά χρονιά θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η πρώτη εμφάνιση είναι η παραδοσιακή ερυθρόλευκη, με κόκκινο σορτς και κάλτσες. Η δεύτερη είναι ολόλευκη, με μία διαγώνια ρίγα στο ύψος του στήθους, ενώ η τρίτη είναι μπλε με άσπρες λεπτομέρειες στους ώμους και στη μία πλευρά του σορτς. Η φανέλα του τερματοφύλακα είναι πορτοκαλί με μαύρο σορτς και κάλτσες.

Κατά την παρουσίαση της φανέλας μίλησαν οι Γιάννης Μώραλης, Αβρααάμ Παπαδόπουλος, Μάρκο Πάντελιτς, Σήφης Δασκαλάκης, Φράνκο Κονστάντσο και Φραν Γέστε.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: "Αν ο Ολυμπιακός έχει υγεία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα φέτος. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Puma για τη συνεργασία και θέλουμε να ζητήσουμε για μία ακόμη φορά τη στήριξη του κόσμου μας, πέρα από την αγορά των διαρκείας. Θέλουμε να αγοράσει τη φανέλα και να βοηθήσει να χαρούμε όλοι και ειδικά οι ποδοσφαιριστές".

O αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε από την μεριά του: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μία ακόμη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε ανάλογες κι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα πρέπει γι’ αυτό να βοηθήσουμε κι εμείς με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να έχει επιτυχίες. Κάθε φανέλα αντιπροσωπεύει την ιστορία ενός συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα στηρίζει τη νέα προσπάθεια", ενώ όσον αφορά τη νέα φανέλα, είπε: "Δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Είναι μία φανέλα πολύ ελαφριά κι εύχομαι να είναι γούρικη".

Ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε με τη σειρά του: "Είμαι σίγουρος πως αυτή η φανέλα θα μείνει στην ιστορία και θα πανηγυρίσουμε μαζί για το 39ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού", ενώ ο Σήφης Δασκαλάκης, είπε: "Ερχόμενος σκεφτόμουν πως θα δω τη φανέλα του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδος της σεζόν 2011/12. Η φανέλα είναι πολύ βαριά, έστω και αν η τεχνολογία της είναι για να μην κρατά τον ιδρώτα και να είναι ελαφριά. Ελπίζω να είναι γούρικη, να είμαστε όλοι υγιείς και είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά φέτος".

Ο Φράνκο Κονστάντσο είπε: "Είναι πολύ όμορφη φανέλα, έχει ωραίο χρώμα και ωραία αίσθηση. Ελπίζουμε να είναι μία φανέλα που θα μας βοηθήσει να μη χάσουμε ποτέ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκπληρώσω ό,τι περνά από το χέρι μου όσον αφορά στη θέση μου".

Ο Άλμπερτ Ριέρα τόνισε: "Αυτό που ενδιαφέρει εμάς τους παίκτες, πέρα από το σχέδιο, είναι η ποιότητα της φανέλας. Ακόμη κι όταν είναι μούσκεμα στον ιδρώτα, έχει πολύ καλή αίσθηση και αυτό βοηθά εμάς τους παίκτες να αποδίδουμε καλά, ακόμη κι όταν οι συνθήκες είναι άσχημες", ενώ  τέλος, ο Φραν Γέστε, είπε: "Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο".



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags