Facebook Pixel "Οι 500.000 είναι μόνο η αρχή"!
| 2011-08-08 17:06:00

"Οι 500.000 είναι μόνο η αρχή"!

"Οι 500.000 είναι μόνο η αρχή"!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, δικηγόρος της πλευράς Φλωρίδη και Σαχπαζίδη, τοποθετήθηκε σχετικά με το ποσό των 500.000 ευρώ που μπήκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τονίζει πως θα ακολουθήσουν άλλα 6 εκατομ. ευρώ!

O Γιάννης Παπαγιάννης μίλησε στο "olapaok.gr" και βεβαίωσε ότι: "Η διαδικασία έχει γίνει κανονικά και πριν λίγο συνεργάτης μου μετέφερε στα γραφεία του συλλόγου τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Φλωρίδης έγινε κάτοχος μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με αυτή την ιδιότητα κατέθεσε το συγκεκριμένο ποσό".

Τη συγκερκιμένη πληροφορία επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη:

"Τα 500.000 ευρώ που κατατέθηκαν από τον κ. Φλωρίδη είναι μόνο η αρχή! Είναι μια κίνηση ένδειξης καλής θέλησης από την πλευρά του κ. Φλωρίδη. Το αν τα χρησιμοποιήσει ή όχι η νυν διοίκηση, αυτό είναι δικό της θέμα. Μάλιστα, εξ όσων γνωρίζω, δεν αποκλείεται σύντομα να εμφανιστούν και τα χρήματα που δήλωσε ο κ. Σαχπαζίδης ότι θα βάλει (σ.σ. 250.000 ευρώ).

Γεγονός είναι ότι τις επόμενες ημέρες, και μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς υπάρχει μια διαδικασία τραπεζικού δικαίου που δεν μπορεί να παρακαμφθεί, πρόκειται να εμφανιστούν σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς τα 6 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ορισμού καινούργιας διοίκησης Πρωτοδικείου, όπως έχουν ζητήσει οι υποψήφιοι επενδυτές να γίνει. ΄

Το ποσό των 6 εκατομμυρίων θα το διαχειριστούν οι υποψήφιοι επενδυτές, όταν τους ορίσει ως διοίκηση Πρωτοδικείου η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αυτή εξ αρχής ήταν η συμφωνία και έτσι πρέπει να γίνει."

Όσο για τα έγγραφα που απαιτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εγκρίνει την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μιας ΠΑΕ από κάποιον ο οποίος θέλει να το αγοράσει, ο κ. Παπαγιάννης απάντησε:

"Είμαστε σε διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων. Πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τυπικό είναι το θέμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags