Facebook Pixel Έδειρε γυναίκα ο Γκόμες!
Life
| 2011-08-09 09:34:00

Έδειρε γυναίκα ο Γκόμες!

Έδειρε γυναίκα ο Γκόμες!

Ούτε με τριαντάφυλλο δεν χτυπούν μία γυναίκα. Αλλά ο Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν τον ενοχλούν... Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Κολομβίας έδειρε μία μεθυσμένη γυναίκα σε ένα μπαρ και ύστερα της ζήτησε συγγνώμη!

Ο Γκόμες επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω ανακοίνωσής του: «Έχοντας βιώσει ένα προσωπικό θέμα το Σάββατο, το οποίο με έβλαψε επαγγελματικά, θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη και να πω ότι έχασα τον έλεγχο του τι έκανα. Πάντα υπήρξα υπερασπιστής των γυναικών, τις οποίες θαυμάζω και σέβομαι. Αυτή η κίνηση με ντροπιάζει μπροστά στα μάτια της μητέρας μου, της συζύγου μου και όλων των γυναικών στη χώρα».

Οι γυναικείες οργανώσεις απαίτησαν την παραίτηση του Γκόμες από τον πάγκο της Κολομβίας, αλλά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λουίς Μεντόγια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. «Από την πλευρά της η ομοσπονδία φυσικά και δεν είναι σύμφωνη με την πράξη αυτή. Όμως είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν θα πρέπει να συγχέεται με τη δουλειά του Ερνάν Νταρίο Γκόμες ως προπονητή της εθνικής ομάδας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags