Facebook Pixel Καλούν τον κόσμο σε συλλαλητήριο!
| 2011-08-11 17:55:00

Καλούν τον κόσμο σε συλλαλητήριο!

Καλούν τον κόσμο σε συλλαλητήριο!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Ηρακλή σε συλλαλητήριο στα εγκαίνια της Έκθεσης Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του Ηρακλή:

"Μετά τις εξελίξεις στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή της απόρριψης του φακέλου του Ηρακλή…
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ!!!

Δεν είναι δυνατόν στο πρωτάθλημα της σουπερ κλίκας όπου θα συμμετέχει η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και τόσες άλλες ομάδες οι οποίες μέσω των ηχογραφημένων συνομιλιών μάθαμε πως έστηναν αγώνες , να υποβιβάζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ για δυσφήμηση του αθλήματος. Πλέον ούτε να γελάσουμε δεν μπορούμε!!!

Αυτός ήταν και ο λόγος που επισκεφτήκαμε, μαζί με παιδιά αλλων συνδέσμων, σήμερα τα γραφεία της Μίκρας. Θέλαμε πολύ απλά να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε να ξεκινήσει πρωτάθλημα Α' εθνικής χωρίς τον Ηρακλή!
Δυστυχώς ο κύριος Παντελή προτίμησε να μας αποφύγει λέγοντας μας ψέματα ότι αιφνιδιαστικά μετέβει στην Αθήνα. Δεν πειράζει έχουμε υπομονή και θα τον περιμένουμε αύριο στις 18:00 στο ραντεβού που κλείστηκε.

Επαναλαμβάνουμε: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΕΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
Επίσης καλούμε τον κόσμο να ετοιμάζεται από τώρα για ένα πρωτοφανές συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης!!!

ΥΓ: Με έκπληξη τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια έντονη φημολογία τόσο σε επίπεδο καφενειακών συζητήσεων, όσο και στον ραδιοφωνικό “αέρα” της πόλης, η οποία αναφέρει ότι ο σύνδεσμος μας απείλησε την οικογένεια του κύριου Μαργαρίτη, έτσι ώστε ο τελευταίος να μην μπει στη διοίκηση Παντελή.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Αυτού του είδους οι απειλές δεν έχουν καμιά σχέση με τις δίκες μας τακτικές. Έχουμε αποδείξει πως ότι πιστεύουμε το εκφράζουμε ανοιχτά και δε κρυβόμαστε πίσω από τηλέφωνα ή ανώνυμες απειλές, πράγμα που έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε.

Οπότε αν έγινε κάτι τέτοιο, που πολύ αμφιβάλλουμε, ψάξτε αλλού για τους υπευθύνους. Άλλωστε ο συγκεκριμένος κύριος είναι συνηθισμένος να κρύβεται πίσω από ψέματα και είμαστε σίγουροι ότι τη διπλοπροσωπία του, την οποία εμείς βιώσαμε από πρώτο χέρι, θα την αντιληφτεί σύντομα ολόκληρος ο κόσμος του Ηρακλή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags