Facebook Pixel Aπλώς γκάφα της UEFA ή μια τυπική διαδικασία;
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-15 09:38:00

Aπλώς γκάφα της UEFA ή μια τυπική διαδικασία;

Aπλώς γκάφα της UEFA ή μια τυπική διαδικασία;

Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης (σήμερα στις 11:00) που κατέθεσε ο Βόλος κατά της απόφασης της UEFA, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έστειλε στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ τα έγραφα για τον αγώνα με την ...Παρί Σεντ Ζερμέν!

Συγκεκριμένα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του "e-volos.gr" διαβάζουμε τα εξής:

"Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (10-08) όλα τα Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδαμε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League, σύμφωνα πάντα με την σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA.

Αυτά την Τετάρτη, γιατί την Παρασκευή (12-08) στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου έφθασαν δύο σειρές εγγράφων, από τις ποδοσφαιρικές οργανώσεις, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Σα να μην υπήρξε δηλαδή ποτέ και καμία απόφαση.

Ενημέρωσαν μάλιστα την ΠΑΕ, τόσο για τον Διαιτητή και τους Επόπτες, όσο και για όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Paris Saint-Germain, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους θα διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Όλα αυτά, αφού είχε βγεί η εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου απόφαση και αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε την σχετική έφεση, η οποία συζητείται σήμερα στις 11.00 το πρωί, Δευτέρα 15 Αυγούστου, από την Β' βάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, οι δύο σειρές εγγράφων, αύριο το πρωί, θα προσκομιστούν στην Β' βάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA από τους νομικούς της ΠΑΕ".

Η τοπική ιστοσελίδα παρουσιάζει, μάλιστα, τα έγγραφα αυτά και πλέον μένει να δούμε αν πρόκειται για μια γκάφα της UEFA ή για μια τυπική διαδικασία που έπρεπε να γίνει μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags