Facebook Pixel Λάζος κι επίσημα στο Λιμάνι
| 2011-08-23 14:46:00

Λάζος κι επίσημα στο Λιμάνι

Λάζος κι επίσημα στο Λιμάνι

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία της για συνεργασία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. 

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έλληνα σέντερ Λάζαρο Παπαδόπουλο", αναφέρουν οι "ερυθρόλευκοι", ενισχύοντας τη θέση κάτω από το καλάθι με την προσθήκη του πεπειραμένου σέντερ. 

"Δημιουργείται ένας όμορφος πίνακας"

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα το οποίο ευελπιστώ ότι θα έχει καλή πορεία, αλλά δεν θέλω να το περιγράψω με λόγια και να το δείξω μέσα στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά ο 31άχρονος σέντερ στο Olympiacosbc.gr και συμπλήρωσε: «Βλέπω ότι δημιουργείται μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Έγιναν κινήσεις για να συμπληρωθεί ένα παζλ και τα κομμάτια δεν είναι ξεχωριστά αλλά ταιριάζει το ένα με το άλλο για να δημιουργηθεί ένας όμορφος πίνακας».

Στον Ολυμπιακό, ο Παπαδόπουλος θα συναντήσεις και πάλι τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είναι η δεύτερη φορά που θα συνεργαστώ με τον κόουτς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα. Είχαμε φανταστική συνεργασία στη Ρωσί και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα».

Τέλος, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σ’ αυτά που του είχαν λείψει: «Στο εξωτερικό που αγωνιζόμουν όλοι με ρωτούσαν για τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μου έχει λείψει αυτή η ένταση των ντέρμπι και ανυπομονώ να τη ζήσω και πάλι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags