Facebook Pixel «Σούπερ» διακοπές για Ντε Ρόσι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-26 18:22:00

«Σούπερ» διακοπές για Ντε Ρόσι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Σούπερ» διακοπές για Ντε Ρόσι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τις καλύτερες διακοπές της ζωής του φαίνεται πως πέρασε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φέτος, καθώς οι «παπαράτσι» τον συνέλαβαν σε τρυφερές στιγμές στην θάλασσα με την σύντροφό του Σάρα Φελμπερμπάουμ. Η μεταξύ τους ιστορία έχει… ζουμί.

Η Αγγλίδα μοντέλο και ηθοποιός γνώρισε τον άσο της Ρόμα το 2009, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του Ταμάρα. Το τότε φλερτ τους διήρκησε πολύ λίγο, ωστόσο δεν ήταν… γραφτό να μείνουν απλά δύο καλοί.
Φέτος τον χειμώνα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους εντόπισε έξω από κεντρικό εστιατόριο της Ρώμης μαζί με μερικούς φίλους τους και από εκείνη την ημέρα άρχισαν τα σενάρια επανασύνδεσης. Οι φήμες των ιταλικών ταμπλόιντ επιβεβαιώθηκαν τον Αύγουστο, όταν το περιοδικό «Chi» έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες, όπου το ζευγάρι είχε τρυφερές και… διαχυτικές στιγμές στην παραλία (σ.σ. πρώτη φωτό κάτω)

Η 30χρονη Λονδρέζα ηθοποιός ζει στην Ρώμη από τα 15 της, έχει ήδη παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημιστικά σποτ της ιταλικής τηλεόρασης, ενώ παράλληλα κάνει καριέρα και ως μοντέλο στις πασαρέλες.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags