Facebook Pixel «Ο Μαρινάκης θέλει να παίζει μόνος του...»
| 2011-08-25 21:08:00

«Ο Μαρινάκης θέλει να παίζει μόνος του...»

«Ο Μαρινάκης θέλει να παίζει μόνος του...»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παναγόπουλος υποστήριξε ότι η Super League δεν έχει πλέον κανένα λόγο ύπαρξης, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την χθεσινή ανακοίνωσή της ως πραξικόπημα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:

Για τις νομικές κινήσεις, την ΕΠΟ και τον Μαρινάκη ανέφερε:

«Πανικό είχε η ΕΠΟ χθες που έτρεχαν να υποβιβάσουν τον Πανσερρα'ι'κό και τη Λάρισα και όχι εμείς σήμερα. Ξέραμε τι κάναμε. Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά προκλητικό τρόπο δε δέχθηκε το αίτημα αναβολής μας. Είναι απορίας άξιον. Έκαναν ενστάσεις οι δικηγόροι Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας για να εκδικαστεί η υπόθεση, να κλείσει και φυσικά να χάσουμε κατά κράτος. Δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα καθώς το σκεπτικό της ΕΠΟ ήρθε στα χέρια μας μόλις χθες ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό το σκεπτικό της ΕΕΑ για τους υποβιβασμούς του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Παραιτηθήκαμε από το δικόγραφο και όχι από το δικαίωμα προσφυγής οπότε θα επανέλθουμε εφόσον δεν αλλάξει κάτι την Τρίτη. Όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα αν είχε αντικείμενο η συγκεκριμένη υπόθεση θα το συνεχίζαμε. Αυτά που έκανε ο κ. Μαρινάκης χθες μόνο ως πραξικόπημα μπορεί να χαρακτηριστεί. Φοβερά πράγματα. Δε ξέρω αν έχει λόγο ύπαρξης πλέον η Superleague. Θέλει να παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα και να υποδέχεται τις υπόλοιπες ομάδες σαν να είναι στο... Κολοσσαίο'».

Για τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας:

«Θα είναι σκανδαλώδες να μπουν... φωτογραφικά Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας στη Superleague. Κανονικά δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν ξεκινήσει θα πρέπει να είναι χωρίς αυτές τις δύο ομάδες. Δε ξέρω τι πάνε να κάνουν σήμερα με την εξέταση των φακέλων της Δράμας και της Λιβαδειάς. Αν παίξουν στην 1η αγωνιστική πέρα από το ότι θα είναι σκάνδαλο, δύσκολα μετά θα αλλάξει κάτι».

Για την απόφαση της Super League που δεν τηρήθηκε:

«Υπάρχει μια απόφαση της Superleague από τον Μάιο που λέει ότι αν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί παραμένει ομάδα από την ίδια κατηγορία. Ήταν αυθαίρετη η χθεσινή ανακοίνωση. Γίνονται σημεία και τέρατα που ξεπερνάνε τα νομικά όρια».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags