Facebook Pixel Θα μας κρεμούσαν κουδούνια
| 2011-09-01 00:16:00

Θα μας κρεμούσαν κουδούνια

Θα μας κρεμούσαν κουδούνια

Ο Νίκος Παπαδογιάννης καταγράφει τις εντυπώσεις του από τη νίκη της Εθνικής επί των Βόσνιων και υπενθυμίζει -με φρέσκα επιχειρήματα- ότι δεν υπάρχει εύκολη πρεμιέρα.

«Είμαι στο 11ο Ευρωμπάσκετ της καριέρας μου» πάει να πει ότι έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Δεν είμαι αφελής ούτε πρωτάρης για να πιστεύω ότι είναι εύκολη υπόθεση μία νίκη σε πρεμιέρα, απέναντι σε αντίπαλο που έχει διδαχθεί σωστά τα βασικά του αθλήματος και δεν έχει κάτι να χάσει.

Μου έπεσε το ακουστικό από τα χέρια όταν μου είπαν –χθες- οι συνάδελφοι από το NovaSportsFMότι η νίκη της Εθνικής μας επί της Βοσνίας έδινε 1,09 στο Στοίχημα. Τέτοια σιγουριά, πια; Σύμφωνοι, ήταν φαβορί. Αλλά κανένα φαβορί δεν είναι ακλόνητο σε συνθήκες πρεμιέρας. Το κατάλαβε σήμερα η Ελλάδα, το κατάλαβε η Ισπανία, το κατάλαβε η Γαλλία, το κατάλαβε η Σλοβενία. Τώρα που μιλάμε, ζορίζονται και οι Κροάτες απέναντι στους Φινλανδούς και οι Ρώσοι με τους Ουκρανούς, αλλά και οι αμφιτρύονες Λιθουανοί κόντρα στη Βρετανία.

Η είδηση δεν είναι ότι δυσκολεύτηκαν απόψε οι μεγάλοι, αλλά ότι κέρδισαν όλοι. Η ελληνική ομάδα κινδύνευσε συγκριτικά πολύ λιγότερο από τους υπόλοιπους. Αν φτάναμε εμείς να παίζαμε τους Πολωνούς στον πόντο, θα μας κρεμούσαν κουδούνια, έστω και με τη φετινή, ανανεωμένη σύνθεση. Πόσω μάλλον αν είχαμε κι εμείς μονάδες σαν τους δύο Γκασόλ, το Ναβάρο, το Ρούντι, τον Καλδερόν και τον Ιμπάκα…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags