Facebook Pixel Αναμονή... χωρίς χρέωση!
Life
| 2011-08-31 23:34:00

Αναμονή... χωρίς χρέωση!

Αναμονή... χωρίς χρέωση!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τους φίλους του ΠΑΟΚ που... έμειναν στα κρυα του λουτρού αλλά και την λογική Ζαγοράκη!

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χωρίς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην πολυαναμενόμενη - από τους φιλάθλους της ομάδας - κίνηση μεταγραφικής ενίσχυσης.

Όσοι περίμεναν ότι έστω και την τελευταία στιγμή οι επιτελείς της ομάδας θα φρόντιζαν να ικανοποιήσουν τη λαϊκή απαίτηση για μεταγραφή έμειναν στα κρύα του λουτρού.

Ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να λειτουργήσουν με βάση τη λογική που προκύπτει από την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και όχι με την ψυχή που επέβαλε να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με έναν ή δυο ποδοσφαιριστές.

Αυτό άλλωστε ζήτησε και ο Μπόλονι. Ο ρουμάνος τεχνικός πίεσε για να προχωρήσει η ΠΑΕ σε κάποιες κινήσεις ο πρόεδρος όμως και οι τεχνικοί διευθυντές προτίμησαν να επωμισθούν το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί και να μην προσφέρουν συμβόλαιο σε κανέναν από τους παίκτες με τους οποίους είχαν επαφές την Τετάρτη.  

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags