Facebook Pixel "Στον ΠΑΟΚ; Με κλειστά μάτια!"
| 2011-09-05 08:08:00

"Στον ΠΑΟΚ; Με κλειστά μάτια!"

"Στον ΠΑΟΚ; Με κλειστά μάτια!"

Ο Μάρκος Αντόνιο αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που προέτρεψε τον Σπαντάτσιο να πάει στον ΠΑΟΚ. "Είναι ηγέτης, θα τον αγαπήσει ο κόσμος". Τι είπε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ίδιος στην Τούμπα.

Ο πρώην Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Δικέφαλου γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του από την κοινή τους θητεία στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και δήλωσε στην εφημερίδα "Sportday":

"Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Ένας παίκτης ομάδας. Προσθέτει αρκετή ποιότητα στο σύνολο. Είναι δημιουργικός μέσος. Σε σύστημα 4-3-3 παίζει ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Αυτή είναι η καλή θέση του.

Μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά επειδή είναι αριστεροπόδαρος βολεύεται καλύτερα από την δική του πλευρά. Είναι μία πολύ ποιοτική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Για μένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Ζουλιάνο".

Στην συνέχεια ο Μάρκος Αντόνιο αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, επισημαίνοντας: "Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ηγετική μορφή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εκτελεί φάουλ και κόρνερ, και παρόλο που δεν σκοράρει πολύ συχνά (την χρονιά που είχε βάλει 17 τέρματα ο Μάρκος Αντόνιο ήταν στον ΠΑΟΚ) έχει πολύ καλή τελική πάσα και «βλέπει» γήπεδο, γι αυτό τελειώνει τις χρονιές με πολλές ασίστ. Είναι δυνατός παίκτης, πιστεύω ότι εύκολα θα βρει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και θα αγαπηθεί από τον κόσμο".

Ο πρώην παίκτης του Δικέφαλου αναφέρθηκε στα όσα είπε στον Σπαντάτσιο, υπογραμμίζοντας: "Μίλησα πολλές φορές μαζί του από τη στιγμή που με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Του έδωσα τις καλύτερες συστάσεις. Τον προέτρεψα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Του είπα ότι θα του αρέσει πολύ. Ότι είναι μία ομάδα με εκπληκτική έδρα. Πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τερματίζει ψηλά και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Νομίζω και για τον Τζουλιάνο ο ΠΑΟΚ είναι καταπληκτική επιλογή".

Για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, ο Μάρκος Αντόνιο δήλωσε: "Είναι δύσκολο. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια με την Ραπίντ. Έχω όμως τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα γενικά. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ", κατέληξε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags