Facebook Pixel "Δεν ξέρω τίποτα"
Life
| 2011-09-05 21:40:00

"Δεν ξέρω τίποτα"

"Δεν ξέρω τίποτα"

Ο Βιθέντε Μόνχε μιλώντας στο gazzetta.gr για το γεγονός πως τον θέλει ο Ολυμπιακός επισήμανε ότι «διάβασα και εγώ για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του για μένα από τον Τύπο. Δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος από την ομάδα, οπότε και εγώ περιμένω».

Στη συνέχεια τόνισε πως «όπως ξέρετε με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Οπότε πρέπει να περιμένω να δω τι θα συμβεί. Αν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου τότε εννοείται ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό εάν με ήθελε. Όμως αυτό είναι κάτι το τελείως υποθετικό αυτήν την στιγμή».

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί εφόσον δεν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε: «Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει κάνει με μένα. Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την ομάδα μου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που παίζει στην Ευρώπη».

Κανένα σχόλιο από την διοίκηση...

Την ίδια ώρα από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έγινε καμία τοποθέτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιθύνοντες της θεσσαλικής ομάδας επέλεξαν να μην σχολιάσουν καθόλου το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βιθέντε Μόνχε, καθώς αυτό που κυρίως τους απασχολεί την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags