Facebook Pixel Μη φορτωθούν λάθη που δεν έκαναν…
| 2011-09-08 09:49:00

Μη φορτωθούν λάθη που δεν έκαναν…

Μη φορτωθούν λάθη που δεν έκαναν…

Το καλοκαίρι ήταν έντονο, δύσκολο, όμως ό,τι κι αν έγινε (και έγιναν πολλά) η ζωή στον μπασκετικό Ολυμπιακό συνεχίζεται. Γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν την προετοιμασία τους χωρίς τους διεθνείς, το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το πρώτο φιλικό σήμανε ουσιαστικά την έναρξη της νέας σεζόν. Εικόνα από το προπονητικού χαρακτήρα ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είχαμε, αλλά εδώ που τα λέμε είναι υπερβολικά νωρίς να ασχοληθούμε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα, τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και σε φυσιογνωμία. Ο Ολυμπιακός των ακριβοπληρωμένων και φτασμένων σταρ ανήκει στο παρελθόν και στη θέση του υπάρχει ένα νεανικό, διψασμένο και φιλόδοξο σύνολο. Ένα σύνολο άφθαρτο, το οποίο όμως θα φορά τις… ίδιες φθαρμένες φανέλες.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται το κομβικό ερώτημα. Πώς πρέπει να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό; Ως την ομάδα που «φλερτάρει» με το κλείσιμο 15ετίας χωρίς πρωτάθλημα ή ως την ομάδα που ετοιμάζεται να χαράξει τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ, όντας εξοπλισμένη με παίκτες, που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την επόμενη δεκαετία.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags