Facebook Pixel Μήπως χαλάσει το γούρι!
| 2011-01-22 11:38:00

Μήπως χαλάσει το γούρι!

Μήπως χαλάσει το γούρι!

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Σπυρόπουλος θα αγωνιστεί εναντίον του Πανιωνίου.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος θα είναι το πρόσωπο του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Τον Ιανουάριο του 2008, ο Νίκος Σπυρόπουλος μετακόμιζε στην Παιανία. Από τότε ο Έλληνας μπακ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ την παλιά του ομάδα, λόγω ενός όρου που είχε ζητήσει ο Πανιώνιος να μπει στο συμβόλαιό του με τον οποίο δεν θα είχε το δικαίωμα για κάποια παιχνίδια να αγωνιστεί κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Οι αγώνες που έπρεπε να μην αγωνιστεί ο «Σπυρό» τελείωσαν και έτσι την Κυριακή θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος στη Νέα Σμύρνη. Η αλήθεια είναι πως το δικαίωμα να αγωνιστεί το είχε και στον πρώτο γύρο στο 2-1 του ΟΑΚΑ, όμως ένας τραυματισμός του τον άφησε εκτός αποστολής και έτσι το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο θα το κάνει αύριο.

Χωρίς αυτόν στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο από το 2008 και έπειτα που έχει στο ρόστερ του τον διεθνή μπακ. Ελπίζουμε λοιπόν τώρα που θα παίξει να μην πάει γρουσουζιά στην ομάδα...

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags