Facebook Pixel «Ποιος να τους μιλήσει;». Εσύ, ψήνεσαι;
| 2011-01-26 14:06:00

«Ποιος να τους μιλήσει;». Εσύ, ψήνεσαι;

«Ποιος να τους μιλήσει;». Εσύ, ψήνεσαι;

Κάποιος να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού, σαν γενικός αρχηγός ας πούμε, χρειάζεται σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ξέρετε, που το όνομά του είχε ακουστεί ως υποψήφιος γενικός αρχηγός!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον «SentraFM» για τις εξελίξεις στην ομάδα και, μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να ακολουθήσει τη λογική του Άγιαξ και να… παραμείνει ο Τζίγγερ στην ομάδα!

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Εάν δεν να γυρίσει ο Βαρδινογιάννης και να έχει το 54% θα υπάρχουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα εάν δεν γίνει αυτό, πάμε σε άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα πρέπει η ομάδα να επενδύσει στις ακαδημίες και να βγει στον κόσμο η διοίκηση και να πει πως εμείς κάνουμε μια ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Παναθηναϊκός να μπει στο μοντέλο Άγιαξ

Ο ΠΑΟ δεν έχει ελπίδες για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξει για την αξιοπρέπεια του. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σταθούνε στο ύψος τους. Δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα. Το να πάει ο Γόντικας στην Παιανία και να μιλήσει δεν λέει κάτι. Το πρόβλημα δεν είναι ο Φερέιρα και ο Φρέιτας. Θα μιλήσει στους παίκτες ο προπονητής και να τους πει τι ; Πρέπει κάποιος να εξηγήσει στους παίκτες ποιοι είναι οι στόχοι. Να ενθαρρύνουν τους παίκτες και να τους φτιάξουν για την συνέχεια.

Δεν μιλάω για την επόμενη χρονιά, μιλάω για το τέλος αυτής σεζόν. Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά είναι άλλο θέμα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πάει να μιλήσει στους παίκτες ; Αυτό είναι το σημαντικό. Το εάν θα κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟ ή όχι δεν νοιάζει τους παίκτες. Να πιστέψουμε στους παίκτες και να τους ανεβάσουν το ηθικό. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Για να κάνεις μια ανατροπή είτε στο Πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο χρειάζεται να έχεις ψυχολογία. . Ο Φρέιτας να μιλήσει στους παίκτες και να τους πει τι ; Το πρόβλημα είναι το επικοινωνιακό που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες.

Ο ΠΑΟ έχει ρόστερ καλό και σε αυτή την στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Εάν βέβαια αξιοποιηθούν σωστά. Δεν φτάνει μόνο αυτό όμως. Πλέον δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟ να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Φερέιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι σύνθεση κατέβασε. Ίσως θεώρησε ότι η ΑΕΚ είναι υποδεέστερη από τον Παναθηναϊκό. Το πάθος που πρέπει να έχουνε οι παίκτες πρέπει να το δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια. Νομίζω ότι για να βγει από τα δύσκολα η ομάδα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι ίδιοι οι παίκτες. Μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags