Facebook Pixel Βλέπει Βελλίδη ο Βόκολος
Life
| 2011-10-28 17:29:00

Βλέπει Βελλίδη ο Βόκολος

Βλέπει Βελλίδη ο Βόκολος

Ο στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο Λεωνίδας Βόκολος θα παρακολουθήσει τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αρη με σκοπό να παρακολουθήσει και τον Βελλίδη.

Ο Μάρκος Βελλίδης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Μιχάλη Σηφάκη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Άρπαξε που λένε την ευκαιρία να καθιερωθεί αυτός ως ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΡΗ και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα

Χάρη στη δουλειά που κάνει εδώ και τέσσερις μήνες ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας, ο Γιάννης Πλαβούκος, ο Βελλίδης έχει βελτιώσει τις αδυναμίες του και τώρα που παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια, έχει και αυτοπεποίθηση, κάτι που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας.

Οι εμφανίσεις του σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Φερνάντο Σάντος και τους συνεργάτες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καστοριανός πορτιέρο είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται υπό παρακολούθηση για μελλοντική κλήση στην Εθνική ομάδα που έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα εν όψει του Euro.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags