Facebook Pixel Ανακοίνωσε τον νέο, ευχαρίστησε τον πρώην…
| 2011-01-27 19:44:00

Ανακοίνωσε τον νέο, ευχαρίστησε τον πρώην…

Ανακοίνωσε τον νέο, ευχαρίστησε τον πρώην…

Στον πάγκο της μπασκετικής ΑΕΚ θα βρίσκεται για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Άγγελος Κορωνιός, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ, η οποία ευχαρίστησε εγκάρδια τον Μηνά Γκέκο.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ
με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνει την πρόσληψη του Άγγελου Κορωνιού στην «κιτρινόμαυρη» ηγεσία, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε τίτλους με τις εκτελεστικές και οργανωτικές του ικανότητες. Παραμένουν στην ομάδα οι Ζιάγκος, Ντάκουλας, ενώ προστέθηκε στο τιμ και ο Μάριος Δεσποτάκης.

Αντίθετα, θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τον Μηνά Γκέκο για την αγαστή, όπως νιώθουμε, συνεργασία εν μέσω όμως αντίξοων συνθηκών που παρατηρήθηκαν.

Ο Μηνάς Γκέκος θα παραμείνει σε περίοπτη θέση στις καρδιές όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ αλλά και ευρύτερα του μπάσκετ, διότι την αγαπάει και δεν θα σταματήσει ν' αγωνίζεται, τόσο για την ομάδα της καρδιάς του, όσο και για το άθλημα.
Θα ήθελε, επίσης, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία και τον Θανάση Παπαχατζή.

Η Διοίκηση, τέλος, θα προασπίσει τον σύλλογο και στην προσπάθεια αυτή επιθυμεί τη συσπείρωση των φιλάθλων μας μετά, μάλιστα, την μεταφορά της έδρας στο κλειστό της Ζωφριάς.

Σε υγιή και πολιτισμένα επίπεδα και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags