Facebook Pixel Γιόρταζε κάτι ο Ολυμπιακός;
| 2011-11-17 21:31:00

Γιόρταζε κάτι ο Ολυμπιακός;

Γιόρταζε κάτι ο Ολυμπιακός;

Μέχρι το πρωί το γλέντησαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Νανσί και ενώ ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν καμιά γιορτή χθες;

Μόνο εικόνα ομάδας δεν θυμίζει ο φετινός Ολυμπιακός, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν φτάνει που στην Ευρωλίγκα έχουν καταφέρει να χάσουν μέχρι κι από τους ξυλοκόπους της Καντού και που σε όλα παιχνίδια τα πάντα εξαρτώνται από την υψηλή ποιότητα και τα κέφια του Βασίλη Σπανούλη, τώρα δείχνουν και μια άλλη πλευρά που πρέπει να προβληματίσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους διοικούντες.

Κέρδισαν την άσημη Νανσί και βγήκαν τα παιδιά να διασκεδάσουν. Πέρα από τους έμπειρους, Βασίλη Σπανούλη, Μιχάλη Πελεκάνο και Λάζαρο Παπαδόπουλο, που αποφάσισαν να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να μείνουν σπίτι να ξεκουραστούν για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι υπόλοιποι αποφάσισαν να το ρίξουν έξω. Άλλοι -μεταξύ τους οι νεότεροι Έλληνες- πήγαν στο Caramela, ενώ η τριάδα Άντιτς, Κέσελ και Λούκας προτίμησε το Lalu.

Και ενώ έρχεται ντέρμπι και μάλιστα με τον αιώνιο αντίπαλο, οι περισσότεροι της παρέας του Caramela μαζεύτηκαν στα σπίτια τους ενώ ο ήλιος άρχισε να ξεμυτίζει, μετά τις 6 το πρωί. Μάλλον κάτι θα γιόρταζαν, αλλιώς δεν εξηγείται. Εκτός κι αν μια νίκη επί του μεγαθηρίου που λέγεται Νανσί, αξίζει τέτοιο γλέντι κι ας ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Εκείνο που ενδιαφέρει πλέον, είναι η αντίδραση του Ντούντα. Είτε ήξερε ότι τα παλικάρια του θα έβγαιναν νύχτα να ξεσκάσουν είτε όχι, πλέον έχει μάθει και τις λεπτομέρειες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags