Facebook Pixel Αυτή η ΑΕΚ αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία
| 2011-11-28 11:51:00

Αυτή η ΑΕΚ αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία

Αυτή η ΑΕΚ αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία

Οι παίκτες του Κωστένογλου "αναγκάζουν" τους Ενωσίτες να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ. Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος. 

Μπορεί τα καλέσματα των εκπροσωπών της ΠΑΕ να μην έπιασαν τόπο και να μη μίλησαν στην ψυχή των ΑΕΚτσήδων, φαίνεται όμως τελικά πώς αυτό που δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι διοικούντες βάλθηκαν να το κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μόνοι τους!

Η κατάθεση ψυχής των απλήρωτων «αναγκάζει» τους οπαδούς της ΑΕΚ να το ξανασκεφτούν και να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ. Η φετινή ομάδα που δεν παραδίνεται στα προβλήματα κερδίζει το πρώτο και μεγαλύτερο στοίχημα. Η πορεία και οι νίκες που παίρνουν οι παίκτες του Κωστένογλου κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται να αφήσει τον καναπέ και να τους επιβραβεύσει με μια ζεστή αγκαλιά.

Ετσι κι αλλιώς, μια ματιά στην ιστορία του Δικέφαλου αποδεικνύει πώς πάντα οι Ενωσίτες είχαν τη δύναμη να καλύψουν ακόμη και τις διοικητικές αδυναμίες. Το χαμένο όραμα επιστρέφει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια μέσα από το πάθος των παικτών να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ, μέσα από την προσπάθεια που κάνουν σε κάθε αγώνα να μην επηρεαστούν από τα προβλήματα, κυρίως όμως μέσα στη δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα από όλους, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Μια ομάδα που μπορεί να μην αφήσει άφωνη τη φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά, αν συνεχίσει με την ίδια δίψα, θα κερδίσει το σεβασμό όλων και μια δεύτερη ευκαιρία από τους υποστηρικτές της. Με πείσμα για διάκριση, με πολύ περισσότερη προσπάθεια και με επίγνωση της κατάστασης –που ήταν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη– μπορεί να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Οπως έχει αποδειχτεί τόσες φορές, αν ο κόσμος είναι κοντά η ΑΕΚ μπορεί να κάνει θαύματα.

Περιμένοντας μια βιώσιμη λύση μέσα από τις προτάσεις που θα κατατεθούν στη Γ.Σ. της Παρασκευής η ομάδα έχει μεγάλη λαχτάρα να δει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ει δυνατόν πολύ περισσότερους απ’ όσους ήταν δίπλα της στα προηγούμενα παιχνίδια. Το αξίζει…

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags