Facebook Pixel "Δεν έχουμε την ποιότητα της Super League"
| 2011-12-04 20:42:00

"Δεν έχουμε την ποιότητα της Super League"

"Δεν έχουμε την ποιότητα της Super League"

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει ακόμα την ποιότητα να ανταπεξέλθει στην Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Χαραλαμπίδης στην συνέντευξη Τύπου:

"Η Δόξα Δράμας δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν πέτυχε κάποιο γκολ, αφού δεν έχει την ποιότητα. Αν σε ένα παιχνίδι δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να πάρεις βαθμούς.

Έτσι και εμείς σήμερα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν κάναμε γκολ, είχαμε δύο άτυχες στιγμές, μία στο πρώτο μέρος και από ένα λάθος μαρκάρισμα δεχτήκαμε ένα γκολ και όταν ανεβάσαμε την απόδοσή μας δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, πιέζαμε, αλλά και πάλι από ένα λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που πρέπει να έχεις στη Σούπερ Λιγκ για να μπορείς να τελειώνεις τις φάσεις και αυτό το πληρώνουμε.

Θέλει πολύ υπομονή γιατί αν θα δείτε στην ομάδα μας, τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρά, δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και δεν μπορούν από την μια μέρα στην άλλη να κάνουν πολλά πράγματα. Έχουν ταλέντο, διάθεση, θέληση, αλλά θέλει πολύ υπομονή. Η ομάδα της Ξάνθης έχει την ανάλογη ποιότητα και σε δύο φάσεις που έκανε, σημείωσε δύο γκολ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags