Facebook Pixel Μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα!
| 2011-02-01 09:47:00

Μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα!

Μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα!

Οι μέτοχοι του ΠΑΟ μίλησαν, αλλά δεν είπαν και τίποτα καινούργιο. Ο Πατέρας τα έχει με τις εφημερίδες, ο Τζίγγερ με τον Βγενόπουλο, ο Παύλος με τις σπατάλες κλ.π. Μπροστά θα βγει κανείς;

Οι περισσότεροι μέτοχοι του Παναθηναϊκού τοποθετούνται σήμερα μέσω της εφημερίδας «Goal» για τα δρώμενα στον σύλλογο. Ωστόσο, για μια ακόμα φορά κανένας δεν λέει τίποτα ουσιαστικό και ελπιδοφόρο.

Ο Πατέρας αναφέρεται ξανά για τη λάσπη που «έφαγε» από τις εφημερίδες, ο Τζίγγερ τα έχει με την κακοδιαχείριση και τα «μπαίνω-βγαίνω» του Βγενόπουλου, ο Βγενόπουλος δεν μιλάει καθόλου γιατί ως γνωστόν δεν ασχολείται πια, ο Γιαννακόπουλος μιλάει για σπατάλες, ο Πολέμης μας «αποκαλύπτει» ότι οι μέτοχοι δεν βάζουν πια λεφτά και ο Νίκας ψάχνει τον ιδανικό τεχνικό διευθυντή που θα μείνει δεκαετίες στην ομάδα...

Όλος αυτός ο αχταρμάς είναι και η πραγματικότητα του τωρινού Παναθηναϊκού.

Απολαύστε τον…

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θεωρεί ότι οι κινήσεις και οι ενέργειες των Βγενόπουλου και Πατέρα δημιούργησαν το οικονομικό πρόβλημα και τη διάσπαση της πολυμετοχικότητας.

Ο Νικόλας Πάτερας πως «Πολλοί εντός και εκτός ομάδας εύχονταν να αποτύχω στο έργο μου. Παραιτήθηκα τον Μάιο του 2010 μετά τη λάσπη που δεχόμουν από τις οπαδικές εφημερίδες «Derby» και «Πράσινη» παρά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Όταν μου ζήτησαν να αναλάβω ξανά το Σεπτέμβριο του 2010 την προεδρία της ομάδας και παρότι γνώριζα τα όποια λάθη της προετοιμασίας του καλοκαιριού, αποφάσισα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που συμφωνήσαμε και δεν τηρήθηκαν τελικά, να ξαναβοηθήσω στη νέα προσπάθεια.

Ξεκαθάρισα του λόγους της οριστικής παραίτησής μου στην επιστολή της 20ης Δεκεμβρίου 2010 και εξήγησα στο ΔΣ αλλά και τους μεγαλομετόχους προσωπικά ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενότητα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού φαίνεται να μη στηρίζει τη διοίκηση και ταυτόχρονα συνέχιζα να δέχομαι λάσπη από τις οπαδικές εφημερίδες (των μεγαλομετόχων), δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνω».


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ότι: «Η σπατάλη που έγινε τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό δημιούργησε και το πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο σύλλογο, διότι κατά τη γνώμη μου υπήρξε κακοδιαχείριση στο θέμα των χρημάτων που υπήρχαν διαθέσιμα πριν από 2.5 χρόνια.

Αυτό που πρέπει να γίνει πρωτίστως είναι να σταματήσει η εσωστρέφεια, αλλά και να πραγματοποιηθεί το συντομότερο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, να δούμε ποιοι και αν θα συμμετάσχουν σε αυτή για να πορευτούμε ανάλογα. Διότι, επαναλαμβάνω, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει επάρκεια στον Παναθηναϊκό».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως: «Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έκλεισε για μένα».

Ο Πολέμης ότι: «Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πλέον η διάθεση από τους μετόχους να βάλλουν τόσα πολλά χρήματα στην ομάδα, άρα θα πρέπει να ζητάμε λιγότερα χρήματα από τους μετόχους και να περιορίσουμε τα πάγια έξοδά μας».

Ο Νίκας πως: «Ο άνθρωπος που αντικατοπτρίζει τους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας πρέπει να είναι ο Football Μanager και θεωρώ ότι η θέση αυτή σε οποιαδήποτε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να καταλαμβάνεται από έναν άνθρωπο που είναι της υψηλότερης δυνατής καλίμπρας ούτως ώστε να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, ίσως δεκαετίες.

Έτσι θα χτιστεί αγωνιστική φιλοσοφία και θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να βασιστεί στο δικό του DNA και όχι στο DNA του εκάστοτε καλού ποδοσφαιριστή του, που αντί να παίρνει εκείνος την ομάδα επάνω του απλά θα εντάσσεται στη δική μας φιλοσοφία και αγωνιστικό στυλ. Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Προσαρμόζουμε την ομάδα μας επάνω στον εκάστοτε σταρ αντι να προσαρμόζεται ο σταρ στην ομάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags