Facebook Pixel "Οποιος δεν το πιστεύει, δεν αξίζει να βρίσκεται στον Αρη"
Life
| 2011-12-18 22:40:00

"Οποιος δεν το πιστεύει, δεν αξίζει να βρίσκεται στον Αρη"

"Οποιος δεν το πιστεύει, δεν αξίζει να βρίσκεται στον Αρη"

Αιχμηρές δηλώσεις με πολλά μηνύματα έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο γκολκίπερ του Άρη, Μάρκος Βελλίδης.

«Δεν είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα για τον Αρη. Σε παιχνίδια με κατώτερους αντιπάλους δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη νικη» δήλωσε ο πορτιέρο των «κιτρίνων» και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, Δεν ξέρω τι φταίει. Αν ήξερα θα το έλεγα στα αποδυτήρια και θα το λύναμε. Εχει έρθει ένας σοβαρός προπονητής και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μαζί του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Παναιτωλικός αμυνόταν μαζικά και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αν σκοράραμε νωρίς θα κερδίζαμε σίγουρα».

Για τη δύσκολη συνέχεια είπε: «Ομάδες με την ποιότητα του ΑΡΗ πρέπει να το δείχνουν σε δύσκολες στιγμές. Τώρα θα φανεί αν είμαστε μεγάλη ομάδα κι αν ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε. Δεν υπάρχουν γιορτές για εμάς. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά τώρα θα φανεί ποιοι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Οποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί, δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags