Facebook Pixel Εκρηκτική… επιστολή σε Καστανίδη! (BINTEO)
Life
| 2011-02-02 15:49:00

Εκρηκτική… επιστολή σε Καστανίδη! (BINTEO)

Εκρηκτική… επιστολή σε Καστανίδη! (BINTEO)

Φάκελος με ύποπτο περιεχόμενο έφτασε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό και το εξουδετέρωσαν πυροτεχνουργοί.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13:15 στο υπουργείο Δικαιοσύνης επί της λεωφόρου Μεσογείων, όπου εντοπίστηκε φάκελος με ύποπτο περιεχόμενο. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την Αντιτρομοκρατική και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να ελέγξουν το περιεχόμενο.

Λίγη ώρα μετά πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη από τους πυροτεχνουργούς. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο φάκελος ήταν μεγέθους Α4 με αποστολέα την "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων" και παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη.

Ο φάκελος κίνησε τις υποψίες των εργαζομένων, καθώς έφτασε με κούριερ της "Γενικής Ταχυδρομικής" από το υποκατάστημα της Νέας Ιωνίας στην οδό Ελ Αλαμέϊν 52 και πληρούσε όλα τα χαρακτηριστικά από την ανακοίνωση του ΥΠΠΟ για τα ύποπτα δέματα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε ίδια συνδεσμολογία με αυτούς που έχει χρησιμοποιήσει η οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας η Αντιτρομοκρατική

Νέο μαραθώνιο ενημέρωσης προς όλα τα υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας, προκειμένου να λάβουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, έχει ξεκινήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς υπάρχει φόβος να έχουν σταλεί κι άλλα παγιδευμένα δέματα, προς διάφορους παραλήπτες.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να ενημερωθούν και όλες οι εταιρείες κούριερ, προκειμένου να αυξήσουν κι εκείνες τους ελέγχους των δεμάτων και των φακέλων που έχουν περιέλθει στην κατοχή τους τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags