Facebook Pixel Μαθήματα γερμανικών ο Τζόρβας!
| 2011-02-06 12:10:00

Μαθήματα γερμανικών ο Τζόρβας!

Μαθήματα γερμανικών ο Τζόρβας!

Μπορεί τον Γενάρη να μην έγινε το «deal» με ομάδα της Μπουντεσλίγκα, αλλά το καλοκαίρι όλα δείχνουν ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει.

Είναι, πια, δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει το καλοκαίρι σε πολλές αποχωρήσεις. Ήδη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει προαναγγείλει ότι αυτή η σεζόν είναι η τελευταία στο «τριφύλλι», ενώ ποδοσφαιριστές όπως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Λουίς Γκαρσία θεωρούνται «τελειωμένοι» από τώρα.

Από εκεί πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν προτάσεις και για ποδοσφαιριστές που δεν λήγουν τα συμβόλαιά τους. Είναι πιθανό να πουληθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ και ανάλογα ένας εκ των Νίνη ή Λέτο.

Πάντως, ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από τον Γενάρη σε ανοιχτή επαφή με σύλλογο της Γερμανίας προκειμένου να τον παραχωρήσει είναι ο Άλεξ Τζόρβας!

Οι «πράσινοι» έχουν επαφές με ομάδα από την Μπουντεσλίγκα και το καλοκαίρι περιμένουν να γίνει επίσημη πρόταση. Μπορεί το Γενάρη να μην έγινε το «deal», αλλά αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Το συμβόλαιο του Τζόρβα λήγει, άλλωστε, το 2012 και απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία πρόθεση ανανέωσης.

Εξάλλου, ο διεθνής τερματοφύλακας είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από μία δύσκολη σεζόν που αμφισβητήθηκε πολύ και έφτασε στο σημείο να δέχεται έντονες ύβρεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags