Facebook Pixel "Παρακαλώ κερδίστε, με πειράζουν στο σχολείο"
| 2012-02-19 19:00:00

"Παρακαλώ κερδίστε, με πειράζουν στο σχολείο"

"Παρακαλώ κερδίστε, με πειράζουν στο σχολείο"

Ο καημός ενός εννιάχρονου οπαδού της Ιντερ να δει την αγαπημένη του ομάδα να νικά επιτέλους, δεν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή αφού οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 3-0 από τη Μπολόνια στο Μιλάνο.

Η Ιντερ παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της με τραγικό απολογισμό, πέντε ήττες και μόλις μια ισοπαλία. Ο νεαρός φίλος των «νερατζούρι», Φιλίπο, παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Τζιουσέπε Μεάτσα» την ομάδα του να χάνει από τη Μπολόνια την Παρασκευή, κρατώντας ένα πανόπου έγραφε: «Μπορείτε παρακαλώ να κερδίσετε; Ειδάλλως, μου κάνουν πλάκα στο σχολείο. Σας ευχαριστώ, Φιλίπο!».

 

Η επιθυμία του Φιλίπο δεν έγινε πραγματικότητα αλλά οι «νερατζούρι» αποφάσισαν να «αποζημιώσουν» τον μικρό οπαδό τους, προσκαλώνταςτον στο προπονητικό τους κέντρο.

Ο Φιλίπο παρέλαβε την προσωπική του φανέλα από τον αρχηγό της Ιντερ,Χαβιέρ Ζανέτι ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, φρόντισε το αγόρι και η οικογένεια του να έχουν ειδική φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

«Δεν θα αλλάξω ομάδα, θα είμαι πάντα Ιντερ. Όταν κατακτήσαμε τοτρεμπλ, εγώ πείραζα τους φίλους μου. Πλέον μπορώ να περπατώ με το κεφάλι ψηλά. Ελπίζω το πανό που είχα στο ματς με τη Μπολόνια να είναι και το τελευταίο που θα κρατήσω…», ήταν τα λόγια του Φιλίπο.

Πηγή: Sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags