Facebook Pixel "Mε οδηγό το Φρίουλι"
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-21 19:10:00

"Mε οδηγό το Φρίουλι"

"Mε οδηγό το Φρίουλι"

Την προσοχή στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε ζητάει η διοίκηση του Δικεφάλου, καθώς δεν είναι εποχές για πρόστιμα στην UEFA.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του κρισιμότατου αγώνα εναντίον της Udinese Calcio για τη φάση των «32» του UEFA Europa League  θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Η άψογη παρουσία 6.000 εκδρομέων την προηγούμενη εβδομάδα στο Stadio Friuli πρέπει να είναι «οδηγός» για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Η UEFA με το τελευταίο ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο των 50.000 Ευρώ για πυρσούς και βεγγαλικά μας προειδοποίησε για ακόμη υψηλότερες ποινές σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου. Παρακαλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην κάνουν σε καμία περίπτωση χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ και οτιδήποτε άλλου μπορεί να βλάψει οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα στην προσπάθειά της να επιτύχει άλλη μια σημαντική πρόκριση.

Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. Η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA.

8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags