Facebook Pixel Θεατρόφιλος, τώρα, ο Μαρινάκης!
Life
| 2011-02-08 09:41:00

Θεατρόφιλος, τώρα, ο Μαρινάκης!

Θεατρόφιλος, τώρα, ο Μαρινάκης!

Την παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» θα παρακολουθήσει την προσεχή Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα των οπαδών του Ολυμπιακού!

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» θέλει να στείλει με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα κατά της βίας, στους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας. Aν και είναι κάπως αργά, βέβαια, αφού η ζημία έχει γίνει. Κάλλιο αργά, όμως, μερικές φορές, παρά ποτέ…

Σύμφωνα με όσα σχολίασε η κόρη του συγγραφέα στην «Εξέδρα», η οποία έπεσε θύμα της επίθεσης των… παλικαράδων που έσπασαν το θέατρο την περασμένη Παρασκευή, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήδη έχει κανονίσει να δώσει το «παρών».

«Ήταν 25-30 άτομα, δεν είχε αρχίσει το έργο. Φάνηκε συντονισμένη κίνηση. Στην αρχή νόμιζα ότι γκρεμιζόταν το θέατρο. Έριξαν την μαρκίζα και φώναζαν «εδώ είναι Πειραιάς».

Πήγε ένας κοντά τους και τον έδειραν. Εγώ έκανα το λάθος να τους πλησιάσω και να τους πω να έρθουν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου, με απομάκρυναν ορισμένοι φίλοι.

Ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι θα έρθει την Πέμπτη για να παρακολουθήσει την παράσταση», ήταν τα λόγια της.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Σταύρος Τσιώλης, συμπληρώνοντας: «Ήταν σαν να έριξαν ένα μνημείο. Θα ξυπνήσουν μια μέρα και θα κρύβουν το πρόσωπο τους από ντροπή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αγαπούν ούτε τον εαυτό τους.

Απευθύνω έκκληση στον κύριο Μαρινάκη να έρθει και να παρακολουθήσει το έργο, μαζί με τη γυναίκα του. Αν το κάνει, θα είναι σαν τη… Δευτέρα παρουσία.

Θα παραδειγματιστούν όλοι, θα δείξει ότι κάτι αλλάζει, ότι σε κάτι μπορούμε να ελπίζουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags