Facebook Pixel "Να μείνω; Όπου φύγει, φύγει!"
| 2012-02-23 15:00:00

"Να μείνω; Όπου φύγει, φύγει!"

"Να μείνω; Όπου φύγει, φύγει!"

Δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Βάργκας μετά τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνη, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.

«Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο. Δεν πιστεύω πως θα παραμείνω γιατί η ομάδα περνά μεγάλη κρίση και δεν ξέρουμε καν αν θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία», σχολίασε ο Κολομβιανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της πατρίδας του και συμπλήρωσε:

«Θέλω να συνεχίσω μέχρι το τέλος της περιόδου με καλές εμφανίσεις και περιμένω μία καλή ευκαιρία. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Η ΑΕΚ περνά μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της και τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε παρά τα προβλήματα».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι καλά, αν και προέρχομαι από έναν μικρό τραυματισμό το Δεκέμβριο. Στο τελευταίο παιχνίδι αναδείχθηκε MVP και διεκδικούμε την πρόκριση στα play offs. Είμαστε μακριά από τη δεύτερη θέση, αλλά θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να εξασφαλίσουμε θέση στην Ευρώπη».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε κρίση, που μοιάζει με τη Λατινική Αμερική. Βλέπεις πώς ζει ο κόσμος: δεν σέβονται τα σήματα στην κυκλοφορία, δεν βάζουν ζώνη, μιλούν στο κινητό οδηγώντας, ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, περνούν με κόκκινο... πράγματα που δεν γίνονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όμως είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία, που προσπαθείς να τη μάθεις, να γνωρίσει μέρη και να διδάξεις στα παιδιά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags