Facebook Pixel Νέο «έγκλημα» Αδαμίδη, μετόχων με Χιμένεθ
| 2012-02-25 17:38:00

Νέο «έγκλημα» Αδαμίδη, μετόχων με Χιμένεθ

Νέο «έγκλημα» Αδαμίδη, μετόχων με Χιμένεθ

Ο Ισπανός βλέποντας πως η συμφωνία που είχε κάνει με τον Αδαμίδη δεν υλοποιήθηκε, ενεργοποίησε όρο που διπλώνει το χρέος της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Το ένα «έγκλημα» μετά το άλλο συντελείται στην ΑΕΚ. Σταματημό δεν έχουν οι «σφαλιάρες» που τρώει από παντού η ομάδα. Tο νέο «εγκλημα» πιστώνεται (ακόμα ένα) στον Σταύρο Αδαμίδη και φυσικά στους μετόχους, ακούει στο όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Real News», ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμφωνητικό του στην ΠΑΕ, όταν εκδιώχθηκε από τον Αδαμίδη, το οποίο του επιτρέπει να διεκδικήσει τα διπλά χρήματα απ' όσα αρχικά είχε συμφωνηθεί ότι θα πάρει! Τούτος, ο όρος φυσικά ενεργοποιήθηκε όταν η διοίκηση δεν τον κάλυψε οικονομικά. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της "Real" αναφέρει:

«Το χρέος στον πρώην προπονητή της "Ένωσης", τον Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο όπως αποκάλυψε η Real Sports "δίπλωσε" και ο ίδιος είχε δικαίωμα, βάσει όρου στο συμφωνητικό του με την ΠΑΕ, να ζητήσει τα διπλά χρήματα ως "πέναλτι" αν η διοίκηση εξακολουθήσει να παραμένει ασυνεπής απέναντί του. Ετσι κι έγινε. Πριν από λίγα 24ωρα ο ατζέντης του Αλβάρο Τόρες έστειλε mail στα Σπάτα, με το οποίο ενημέρωνε ότι ο όρος ενεργοποιήθηκε και πως αντί για 310.000 περίπου που οφείλονται στον Ισπανό και το επιτελείο του (πλην του Ντάνι Παστόρ, που ζήτησε μόνο ό,τι του οφείλεται δίχως "πέναλτι") η "Ενωση" τους οφείλει συνολικά 625.000 ευρώ. Στο ίδιο mail, μάλιστα, o Τόρες έστειλε τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους περιμένει άμεσα τα χρήματα, καθιστώντας σαφές πως η υπομονή του πελάτη του εξαντλήθηκε και πως το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η μεταξύ τους εκκρεμότητα χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στην ΦΙΦΑ»

Η νέα οικονομική «σφαλιάρα» που δέχεται η ΑΕΚ, όπως προείπαμε πιστώνεται στους μετόχους που δύο χρόνια τώρα είχαν στη θέση του προέδρου τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν αυτός που έκανε τη συμφωνία να φύγει ο Χιμένεθ, αφού όπως θυμάστε τον είχε πιάσει μία τρομερή... πρεμούρα να τον διώξει, βάζοντάς του αποζημίωση με κοντινές δόσεις, αν και γνώριζε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχε ήδη η ομάδα, αλλά και το... βουνό που έρχεται. Η ΠΑΕ δεν πλήρωσε τον Ισπανό όπως είχε συμφωνήσει ότι θα κάνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό...

ΠΗΓΗ: aek365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags