Facebook Pixel ''Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου!''
| 2012-02-26 22:42:00

''Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου!''

''Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου!''

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Φαμπιάν Βάργκας μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του μέχρι τέλους!

Ο Κολομβιανός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA όπου υποστήριξε για το ισόπαλο αποτέλεσμα ότι δεν ευθύνεται ο Μανωλάς αλλά η αδυναμία της Ένωσης να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε.

«Η αλήθεια είναι όσο η ΑΕΚ έπαιζε 11 εναντίον 11 η ομάδα είχε την υπεροχή. Ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Όταν ήρθε το γκολ η ομάδα έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Μανωλά, μετά κλειστήκαμε και δεχτήκαμε το γκολ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κολομβιανού μέσου και στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ αμυντικά! Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζστηκαν από τη μέση και πίσω και δεν άφησαν την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Η άμυνα τους ήταν κλειστή. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση η αποβολή του Μανωλά δεν ευθύνεται για την ισοπαλία. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε».

Όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ δεδομένου των τάσεων φυγής που έχει αναπτύξει διάφορες δηλώσεις του τόνισε: «Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγει. Είμαι επαγγελματίας, όταν μπαίνω στο γήπεδο δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντιμετωπίζω καταστάσεις σαν και αυτή με τα οικονομικά προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags