Facebook Pixel Εθισμένοι στο... σεξ!
Life
| 2012-02-27 22:49:00

Εθισμένοι στο... σεξ!

Εθισμένοι στο... σεξ!

Εθισμός. Πολλοί διάσημοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα τους έχει στοιχίσει τη ζωή. Υπάρχουν όμως και stars που δεν είναι εθισμένοι σε ουσίες αλλά σε ένα αιώνιο "άθλημα". Το σεξ.

David Duchovny
Ο Mr Californication, David Duchovny, το 2008 είχε παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του στο σεξ. "Από μόνος μου αποφάσισα να ενταχθώ σε πρόγραμμα θεραπείας εθισμού στο σεξ", είχε πει χαρακτηριστικά. Βέβαια 11 χρόνια πριν από τη δήλωσή του είχε υποστηρίξει πως δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι εθισμένος σε αυτό.
Russell Brand
Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand, στις αρχές της καριέρας του είχε δηλώσει πως: "Είμαι ετεροφυλόφιλος και μια μέρα θα σας αποκαλύψω τα στατιστικά μου που θα σας κάνουν να κλάψετε". Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2007, My Booky Wook, ο Russell εξήγησε πως έχει "κοιμηθεί" με αμέτρητες γυναίκες (μερικές από αυτές ήταν πόρνες) και μάλιστα δέχτηκε θεραπεία για εθισμό στο σεξ.

Michael Douglas
Στις αρχές των '90s ήταν γνωστό σε όλους όσους ασχολούνταν με τα hollywood gossip πως ο Michael Douglas ήταν εθισμένος στο σεξ.

Charlie Sheen
Και ο Charlie Sheen αντιμετωπίζει τον ίδιο εθισμό αφού όπως έχει παραδεχτεί, έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 5.000 γυναίκες. (Ναι καλά διάβασες)

Robbie Williams
O Robbie Williams ανήκει στην ίδια λίστα καθώς στο βιβλίο του "Robbie Williams: Somebody Someday" είχε αναφερθεί σε αυτό το πρόβλημα όπως και δημοσίευμα της News Of The World το οποίο υποστήριζε πως μετά την αποτοξίνωσή του από αλκοόλ και ναρκωτικά εθίστηκε στο σεξ!

Tiger Woods
Για έξι εβδομάδες ο Tiger Woods έκανε συνεδρίες για τον εθισμό του στο σεξ όταν οι απιστίες του είδαν το φως της δημοσιότητας

Anthony Kiedis
Εθισμένος στο να βλέπει σεξ στο διαδίκτυο ήταν ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers. Όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος το πρόβλημά του προήλθε από την προσωπικότητά του η οποία έχει τάσεις εθισμού.

Calum Best
Μπορεί ο πατέρας του να ήταν εθισμένος στο αλκοόλ όμως εκείνος στο σεξ. Ο Calum Best έχει κάνει σχέση με αρκετές celebrity όπως τη Lindsay Lohan αλλά και τη "δική μας" Georgia Salpa.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags