Facebook Pixel Τους θυμίζει τον Αντώνη, "Ορέ"...
Life
| 2012-02-29 21:19:00

Τους θυμίζει τον Αντώνη, "Ορέ"...

Τους θυμίζει τον Αντώνη, "Ορέ"...

Μεγάλη καριέρα μπορεί να κάνει στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στην ομάδα και βλέπουν πολλά κοινά στοιχεία με τον... Νικοπολίδη!

Ο 27χρονος τερματοφύλακα κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να δει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό να απογειώνεται, αφού από την πόρτα της εξόδου βρέθηκε ξαφνικά βασικός. Άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και "ανάγκασε" τον Σάντος να τον καλέσει ακόμα και στην Εθνική.

"Τίποτα δεν είναι τυχαίο", υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δει πολλά τα μάτια τους. "Είναι σοβαρός και ήρεμος, όταν αγωνίζεται. Μόνο ο Νικοπολίδης ήταν έτσι", συμπληρώνουν οι ίδιες φωνές από την Παιανία, που φαίνεται πως πιστεύουν πολύ στην αξία του Καρνέζη.

Με τον Κερκυραίο τερματοφύλακα να τους δικαιώνει με την παρουσία του τους τελευταίες μήνες. Στο χέρι του είναι, λοιπόν, να έχει καριέρα ανάλογη του Νικοπολίδη σε τίτλους (με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, βέβαια!) και Εθνική ομάδα. Αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags