Facebook Pixel Η κότα με τα χρυσά αυγά ...διαλύει το κοτέτσι;
| 2012-03-02 14:00:00

Η κότα με τα χρυσά αυγά ...διαλύει το κοτέτσι;

Η κότα με τα χρυσά αυγά ...διαλύει το κοτέτσι;

Στην πώληση του Λέτο βλέπουν πολλοί στον Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων, στα ταμεία της ΠΑΕ, το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλά υπάρχουν και φωνές που βρίσκουν άλλη λύση...

Ποια είναι αυτή; Την πώληση όλων των υπόλοιπων παικτών που μπορούν να φέρουν χρήματα στον σύλλογο, προκειμένου να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο ο Αργεντινός στο "τριφύλλι".

Ποντάροντας στο δέσιμο του Λέτο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και στην πιθανότητα να αγωνιστεί η ομάδα απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν κερδίσει το πρωτάθλημα. Μία προοπτική που, ίσως, συγκινήσει τον "Ινδιάνο".

Ποιοι παίκτες, όμως, από το ρόστερ των "πράσινων" μπορούν να φέρουν ένα σοβαρό ποσό αν πουληθούν; Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης ή Καπίνο και, ίσως, κάποια ομάδα από Ρωσία για τον Κλέιτον, καθώς με τη φετινή του παρουσία μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Αυτό που υποστηρίζουν, δηλαδή, κάποιες φωνές μέσα στην ομάδα είναι να πωληθούν δύο-τρεις βασικοί παίκτες, προκειμένου να γίνει μία προσπάθεια παραμονής του Λέτο.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις πιθανές αποχωρήσεις του Μπουμσόνγκ (που έχει ζητήσει μόνος του να φύγει και συγκαταλέγεται στους βασικούς) και του Σιμάο (που όσο δεν ανανεώνει, ουσιαστικά, είναι σαν να φεύγει), μία από τις σκέψεις των "πράσινων" είναι να "διαλυθεί" η μισή φετινή ομάδα, για να μείνει ο Λέτο!

Λες και ο Αργεντινός δεν είναι μέρος της φετινής χημείας και, αν την επόμενη σεζόν μείνει και έχει πέντε-έξι νέους συμπαίκτες στην 11άδα, θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο.

Κάπου έχει χαθεί λίγο η μπάλα στο "τριφύλλι", λέει ο σκύλος, καθώς σίγουρα ο Λέτο είναι η …κότα με τα χρυσά αυγά για τον Παναθηναϊκό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αλλά αν η λύση για την παραμονή του είναι να ανατινάξουν ολόκληρο το κοτέτσι, ίσως θα είναι καλύτερα να το ξανασκεφτούν στην Παιανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags