Facebook Pixel Ο ΠΑΟ πρέπει να μείνει «ζωντανός»
Άλλα Σπορ
| 2012-03-03 11:00:00

Ο ΠΑΟ πρέπει να μείνει «ζωντανός»

Ο ΠΑΟ πρέπει να μείνει «ζωντανός»

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για την ανάγκη της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού στην Α1 πόλο να μείνει «ζωντανή».

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και μέσα στη μαυρίλα που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού εμφανιζόταν στο προσκήνιο ως κάτι διαφορετικό. Και ήταν. Διοίκηση που έδινε την υπόσχεση ότι θα πλήρωνε και μέχρι τώρα την έχει τηρήσει στο ακέραιο (με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μακρόπουλο) και σύνολο ανταγωνιστικό που έδειχνε ότι μπορεί να συνεχίσει την περσινή καλή δουλειά (σεζόν 2010-11, 3η θέση, πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ). Στην ομάδα τα χαλάμε λίγο. Σαν να λείπει κάτι.

Και άντε να βρεις τι; Από τη στιγμή που στον πάγκο βρίσκεται ένας τεχνικός που πέρυσι την οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ (Κουντουδιός) και στην πισίνα πολίστες όπως ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Κοκκινάκης, ο Ρέππας, ο Κομάντινα με παγκόσμιες επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμα ένα μεγάλο ματς στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Από τις ομάδες της τετράδας φέτος έχει χάσει και τα έξι ματς που έχει δώσει. Και αυτό που στενοχωρεί πιο πολύ τους «πράσινους» είναι ότι εκτός από τον αγώνα στη Χίο όλα τα υπόλοιπα τα έχουν χάσει στο γκολ και στο τέλος. Δύο ματς από τη Βουλιαγμένη, ένα από τη Χίο και τον Πανιώνιο και το θρίλερ στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Πλέον μένουν 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και οι «πράσινοι» βρίσκονται μακριά από τον στόχο της 4άδας που σημαίνει και είσοδο στα πλέι οφ. Θα είναι ότι χειρότερο αν ο Παναθηναϊκός μείνει εκτός πλέι οφ. Στο πάρτι που θα βρίσκονται και ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη και η Χίος.

Αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις στα ματς που απομένουν όλα θα κριθούν στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (που όμως θα διεξαχθεί σε κάνα μήνα και βάλε από τώρα λόγω της διακοπής για το προολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται στις 8 Απριλίου). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και με νίκη αν και λογικά θα βρίσκεται από κάτω στη βαθμολογία θα είναι το φαβορί. Αυτό εξηγείται από το δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει ο Πανιώνιος μια και στα τρία τελευταία ματς θα έχει να παίξει με Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό.

Ολα αυτά σημαίνουν ότι το «τριφύλλι» πρέπει να μείνει «ζωντανό» και οι παίκτες του που οι περισσότεροι ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις να πιστέψουν ότι θα πετύχουν τον στόχο τους. Αλλωστε και μετά τη διακοπή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα ματς της Α1 πόλο.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags