Facebook Pixel Golden Team, αλλά... "ερυθρόλευκη"!
| 2012-03-03 16:15:00

Golden Team, αλλά... "ερυθρόλευκη"!

Golden Team, αλλά... "ερυθρόλευκη"!

Θυμάστε το σχέδιο του Κώστα Αντωνίου για τη δημιουργία της Golden Team στον Παναθηναϊκό, με τους πιτσιρικάδες που θα "ανεβαίνουν" συνεχώς στην Ανδρών; Το συνεχίζει ο... Μαρινάκης στο Λιμάνι!

Την εποχή της οικονομικής παντοδυναμίας των "πράσινων", βέβαια, έγιναν μερικά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση, αλλά κάπου το θέμα έκανε "κοιλία". Βλέψεις για τη δημιουργία ομάδας Νέων που θα μαζεύει παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο και θα τους προετοιμάζει για να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουν λύσεις στην πρώτη ομάδα, έχει και ο Μαρινάκης. Αναβάθμισή της, δηλαδή, μία και κάπως έτσι λειτουργεί και τώρα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Γιατί ο Μαρινάκης ναι μεν κάνει όλα τα χατίρια του Βαλβέρδε και τα τελευταία δύο χρόνια έχει μαζέψει (και χρυσοπληρώσει) ποδοσφαιριστές από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αλλά ποτέ δεν έκρυψε πως θέλει να δει τον Ολυμπιακό, στο άμεσο μέλλον. Με πολλούς Έλληνες παίκτες στην 11άδα του, αλλά και νεαρούς από τα τμήματα υποδομής. Που θα έχουν "δουλευτεί" στου Ρέντη, θα αγαπάνε την ομάδα, θα "σκίζονται" για τη φανέλα της και θα μπορούν να γίνουν νέοι... Καστίγιο.

Να κοστίσουν, δηλαδή, ελάχιστα χρήματα στην ομάδα, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα να πωληθούν αργότερα και να βγάλει ο σύλλογος χρήματα. Μία τακτική που ακολουθούν όλοι οι σοβαροί ευρωπαϊκοί σύλλογοι (και όχι μόνο), αλλά και ένα σωστό επιχειρηματικό πλάνο που αρμόζει στο προφίλ του εφοπλιστή Μαρινάκη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags