Facebook Pixel "Κύριε Σάντος, κοιτάξτε λίγο και την Τρίπολη"
Life
| 2012-03-04 18:44:00

"Κύριε Σάντος, κοιτάξτε λίγο και την Τρίπολη"

"Κύριε Σάντος, κοιτάξτε λίγο και την Τρίπολη"

Ο Σάκης Τσιώλης, κατά τη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στον Σάββα Τσαμπούρη και στον Χρήστο Πιπίνη για τους οποίους τόνισε ότι καλό είναι να ρίξει μια ματιά στην απόδοσή τους ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: "Το τελικό σκορ δεν δείχνει ακριβώς την εικόνα. Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα. Το δεύτερο γκολ έριξε τους ρυθμούς του Εργοτέλη και εμείς ήμασταν πιο άνετοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη που τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είπα στα παιδιά συγχαρητήρια. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν να μαζέψουμε 34 βαθμούς. Απομένουν επτά παιχνίδια, είμαστε χωρίς άγχος, έχουμε ποιότητα και μπορούμε να περιμένουμε κάτι σημαντικό".

Για τον Τσαμπούρη και τον Πιπίνη: "Είναι δύο αξιοπρόσεκτα παιδιά. Γιατί να μην ρίξει και ο Σάντος το βλέμμα του προς τα εδώ…"

Για τις φήμες που υπήρχαν ότι ο Αστέρας θα έχανε τον αγώνα: "Η νοοτροπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τέτοια. Πρέπει να δίνουμε πάντα απαντήσεις. Κοιτάμε τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με όσα ακούγονται. Το ήθος των ιδιοκτητών του Αστέρα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Δεν έχουν ανάγκη τέτοια πράγματα".

Για τη λειτουργία της ομάδας: "Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και επίσης να σταθούμε στην αμυντική μας λειτουργία. Το μηδέν μας δίνει βαθμούς. Ποιότητα έχουμε αρκετή. Η ομάδα ήταν δουλεμένη στη φυσική κατάσταση. Με μένα βρήκε τα πατήματα στην τακτική".

Για το Ναβάρο: "Ο Χούλι είχε πάρει ευκαιρία στην αρχή. Να πούμε συγχαρητήρια στο Ναβάρο; Για ποιο λόγο; Αποδεικνύει ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Για αυτό δεν έγινε μεταγραφή το Δεκέμβρη. Έχουμε πολλούς παίκτες και θέλουμε να τους δούμε. Είναι κι άλλα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρία".

Για τον Χακόμπο: "Ο Χακόμπο είναι ο βασικός μας γκολκίπερ. Καλός τερματοφύλακας σήμερα είναι αυτός που ξέρει την τακτική. Ο Χακόμπο ήξερε καλά την τακτική της ομάδας και το πώς παίζαμε στην αντεπίθεση. Ο Μπαντής έδειξε ότι είναι συγκεντρωμένος και μας βοήθησε στα ματς που έπαιξε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags