Facebook Pixel Θυμήθηκαν το "δεν αντέχουν στην πίεση" του Κόκκαλη
| 2012-03-06 13:50:00

Θυμήθηκαν το "δεν αντέχουν στην πίεση" του Κόκκαλη

Θυμήθηκαν το "δεν αντέχουν στην πίεση" του Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, αλλά κάποιες ατάκες του παραμένουν επίκαιρες στον "ερυθρόλευκο" μικρόκοσμο.

"Θα λυγίσουν αυτοί. Δεν αντέχουν στην πίεση", είχε προβλέψει το 2008 ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ λίγο πριν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-2 στην Ξάνθη στις 16 Μαρτίου και χάσει το προβάδισμα.

Ηταν τότε που είχε πει ακόμη, απευθυνόμενος στους παίκτες του Ολυμπιακού, ότι "εγώ δεν κάνω δώρα σε αυτούς" (σημειωτέον, οι "πράσινοι" ήθελαν να συνδυάσουν τα 100ά γενέθλιά τους με την κατάκτηση του τίτλου).

Αυτά τα λόγια, λοιπόν, του Κόκκαλη θυμήθηκαν ορισμένοι στον Πειραιά (εκείνη τη σεζόν οι "ερυθρόλευκοι" προσπέρασαν τον ΠΑΟ την 25η αγωνιστική και είχαν καλύψει -6 από την ΑΕΚ) μετά την κυριακάτικη ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Ο τίτλος βέβαια δεν έχει κριθεί ακόμη, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έγιναν αφεντικό της ιστορίας, δικαιώνοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε πει σε ομιλία του "σας πιστεύω. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα", όταν ακόμη έβλεπαν την "πράσινη" πλάτη.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags