Facebook Pixel Τώρα ας μιλήσουν και οι άλλοι
| 2012-03-07 13:57:00

Τώρα ας μιλήσουν και οι άλλοι

Τώρα ας μιλήσουν και οι άλλοι

Σύμφωνα με το σχέδιο του Μ. Τροχανά, η ΑΕΚ σώζεται με τη συστράτευση 50.000 ενωσίτικων οικογενειών. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δ. Μελισσανίδη, δεν χρειάζεται παρά η συμμετοχή πέντε Ενωσιτών, των πέντε μεγαλομετόχων της που είχαν την ευθύνη της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Και οι δύο προτάσεις έχουν τη λογική τους, αλλά φοβάμαι ότι στην παρούσα κατάσταση είναι το ίδιο ανεφάρμοστες.

Τα λίγα χρήματα που θα χρειαστεί να βάλουν οι πολλοί, σύμφωνα με τη μελέτη του Μ. Τροχανά, μπορεί να υπάρχουν. Δεν βρίσκονται, όμως, εύκολα οι 50.000. Από την άλλη πλευρά, οι πέντε μέτοχοι είναι γνωστοί, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θέλουν και μπορούν να βάλουν ο καθένας από 10 εκατομμύρια. Για να προτείνει κάτι τέτοιο ο κ. Μελισσανίδης προφανώς γνωρίζει τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Ομως ήδη έχουμε αρνήσεις από δύο εξ αυτών, τους κ. Γκούμα και Χατζηιωάννου, που με μια ευγενική διατύπωση δήλωσαν ότι δεν θέλουν ούτε καν να ακούνε για ΑΕΚ από εδώ και στο εξής. Ακόμη κι αν βάλουν, λοιπόν, οι κ. Νοτιάς και Παππάς τα δικά τους δέκα εκατομμύρια, δεν συμπληρώνονται τα πενήντα που χρειάζονται για να κινηθεί το θέμα του γηπέδου και να εξαλειφθεί ένα μέρος των χρεών, όπως προτείνει ο Δ. Μελισσανίδης.

Οπως πολύ σωστά είπε ο κ. Βούρος, η ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή παραμένει ζωντανή με... σωληνάκια. Αν δεν τελεσφορήσει και μάλιστα σύντομα κάποια από τις υπάρχουσες προτάσεις, ο ασθενής θα μας αποχαιρετήσει. Και θα ψάχνουν μετά όλοι να βρουν ποιος έφταιξε περισσότερο, ενώ στην Ερασιτεχνική θα συνεχίσουν να τσακώνονται για το τι γήπεδο θέλουν να φτιάξουν και ποιος θα το αναλάβει.

Ο Δ. Μελισσανίδης επιτέλους μίλησε. Και τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Ας μιλήσουν, λοιπόν, και οι υπόλοιποι για να δούμε αν τελικά υπάρχει σωτηρία για την ΑΕΚ ή αν η επόμενη ημέρα θα τη βρει να περιλαμβάνεται στις μικρές ομάδες της χώρας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags