Facebook Pixel Τα παράπονα "Ντούντα" για την τηλεόραση
| 2012-03-07 19:25:00

Τα παράπονα "Ντούντα" για την τηλεόραση

Τα παράπονα "Ντούντα" για την τηλεόραση

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ίκαρο "γκρίνιαξε" για την ώρα διεξαγωγής του ματς, ρίχνοντας το φταίξιμο στην τηλεόραση, ενώ όσον αφορά στον Έισι Λο, τόνισε πως πολύ δύσκολα θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.

«Ο Ίκαρος και ο Ολυμπιακός έχουν διαφορετικούς στόχους. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι ή να κρατήσουμε δυνάμεις για τον τελικό. Εγώ προσπαθώ να κρατήσω την συγκέντρωση. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να έχει στόχο. Ο χρόνος δουλεύει για μας, ώστε να δίνουμε ότι καλύτερο σε κάθε ματς. Σήμερα είχαμε την ομαδικότητα που θέλω, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά, όμως, η ομάδα ήταν σοβαρή και οι 12 σκόραραν. Κανείς δεν είχε αρνητικό ράνκινγκ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός «κέρδισε» κάτι ενόψει του τελικού. «Ζητήσαμε να παίξουμε πιο αργά, αλλά από την τηλεόραση μας είπαν ότι δεν γίνεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίξουμε στις 4 το απόγευμα. Φαίνεται ότι δεν θέλουμε να πάρουμε τις εμπειρίες από τους καλύτερους. Δυστυχώς είμαστε στην σκιά του ποδοσφαίρου».

Για τον Λο: «Δυστυχώς ο Λο τραυματίσθηκε στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του ματς με την Γαλατά, πράγμα ατυχές. Τραυματίσθηκε σε κάκιστη στιγμή. Ο ίδιος μου είπε ότι θα έρθει αύριο για προπόνηση και θέλει να παίξει. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο μπορεί να παίξει. Ακόμα πονάει πολύ», ανέφερε σχετικά ο Σέρβος τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags