Facebook Pixel Μπέος και οι... τζάμπα μάγκες
| 2012-03-08 12:08:00

Μπέος και οι... τζάμπα μάγκες

Μπέος και οι... τζάμπα μάγκες

Ναι, υπήρξα ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους των πρακτικών (και όχι του προσώπου...) Μπέου. Εκανα ό,τι περνούσε από το (δημοσιογραφικό) χέρι μου για να αποκαλυφθεί όλη αυτή η ιστορία. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Με μία πολύ σημαντική διαφορά: Με το που οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει, έκοψα την κριτική γι' αυτόν, το ύφος και τις πρακτικές του. Μαχαίρι! Για έναν πολύ απλό λόγο: Είναι ανανδρία και μικρότητα να «χτυπάς» κάποιον που βρίσκεται σε αδυναμία και μάλιστα κλεισμένος στη φυλακή με προβλήματα υγείας.

Τι μου ήλθε και γράφω για τον Μπέο, ενώ γύρω μας γίνεται πανικός και υπάρχουν πολύ πιο ουσιώδη θέματα που προσφέρονται για ανάδειξη και σχολιασμό; Μα γιατί η συμπεριφορά προς τον Μπέο (έναν ανήμπορο και φυλακισμένο επαναλαμβάνω) απεικονίζει με πιστότητα που σοκάρει το επίπεδο του πολιτισμού μας. Τον βρήκαν τώρα τελειωμένο κι έπιασαν δουλειά τα διάφορα «κοράκια», ακόμη και του χώρου μου. Τον χλευάζουν και ζητούν το κεφάλι του στο ταψί! Μερικοί από αυτούς είναι οι ίδιοι που γλύκαινε η όψη τους όποτε τον συναντούσαν, γελούσαν με τα? αστεία του (;;;), τον θεωρούσαν ευφυέστατο. Πιστεύω πως ο Μπέος πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, να πληρώσει για τις πράξεις που θα αποδειχθούν ότι έκανε, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να του συμπεριφερόμαστε σαν άνθρωπο και όχι σαν? ζώον. Γιατί τότε μετατρέπονται σε δίποδα όσοι γίνονται μέσω του αξιολύπητου Μπέου τζάμπα μάγκες. Σύμφωνοι;

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags