Facebook Pixel "Οπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν την νίκη"
| 2012-03-10 23:18:00

"Οπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν την νίκη"

"Οπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν την νίκη"

Ο Σάκης Τσιώλης, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, παραδέχτηκε πως ο Αστέρας με βάση όπως έπαιξε στο δεύτερο μέρος δεν δικαιούταν τη νίκη, την οποία πάντως χαρακτήρισε "σπουδαία"

"Ηταν μια μεγάλη και σπουδαία νίκη που μας βάζει κοντά στα πλέι οφ. Διατηρήσαμε την πρωτιά στον δεύτερο γύρου, όπου έχουμε οχτώ νίκες και μια ισοπαλία", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

"Ο Αστέρας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολύ όμορφα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έφερς την μπάλα στην περιοχή μας. δημιούργησε ευκαιρίες και σίγουρα δεν ήταν καλό που ο Γεωργιάδης που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ έκανε τόσο νωρίς για εμάς το 2-3", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως "η εικόνα αδικεί τον ΠΑΟΚ γιατί έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν την νίκη.

Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την δυναμική της έδρας του, αλλά και πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Προηγήθηκε ο αντίπαλος με 3-0, αλλά πίστεψε πως θα γυρίσει το ματς και ενδεχομένως στο δεύτερο ημίχρονο να το δικαούταν. Ισως ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε την εποθετικότητα μας και παίξαμε με τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς πίσω από τον Περόνε".

Για το ότι οι παίκτες του Αστέρα έπεφταν συνεχώς κάτω: "Εχετε δίκιο και αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Αστέρα. Η αλλαγή του Ναβάρο έγινε αναγκαστική και ο Κουρμπέλης είχε πρόβλημα στο να συνεχίσει. Ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες στο τέλος. Σε αυτή την κατάσταση οδηγεί η απειρία και η πίεση να κρατηθεί το αποτέλεσμα".

Για το ότι ο Αστέρας "χτύπησε" από την αριστερή πλευρά: "Στην θέση του Λίνο βάλαμε τον Ναβάρο. Θέλαμε όταν παίρναμε την μπάλα να εκμεταλλευτούμε αυτή την πλευρά. Ενδεχομένως ο Λίνο να είχε περισσότερες βοήθειες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags