Facebook Pixel Τελευταία ευκαιρία και για Νοτιά ο Μελισσανίδης
| 2012-03-11 16:43:00

Τελευταία ευκαιρία και για Νοτιά ο Μελισσανίδης

Τελευταία ευκαιρία και για Νοτιά ο Μελισσανίδης

Η κακοδιαχείριση και τα αλλεπάλληλα λάθη μετέτρεψαν την ΠΑΕ ΑΕΚ σε χοάνη. Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος.

Ο Παππάς, ο Νοτιάς, ο Χατζηιωάννου, ο Κανελλόπουλος έβαζαν πολλά χρήματα στην αρχή, λίγα μετά, όμως ποτέ σε αυτά τα χρόνια δεν είδαν την επένδυσή τους να αποδίδει.

Εντάξει, θα πει κάποιος, για να βάλει κάποιος λεφτά στην μπάλα μάλλον η τρέλα κερδίζει τη λογική. Και εντάξει, θα πει κάποιος άλλος, ο Παππάς, που έβαλε και με διαφορά τα περισσότερα από κάθε άλλον σε αυτήν τη διαδρομή της μετοχικής ομάδας του 2004, κάπου το πήρε χαμπάρι και επιχείρησε να βάλει ένα φρένο. Ο Νοτιάς είναι μια ιστορία διαφορετική. Είναι ο μεγαλομέτοχος, ο άνθρωπος που πλήρωσε για να γίνει το ένα και μοναδικό τα τελευταία 30 χρόνια έργο για την ΑΕΚ. Και παραμένει πλέον μόνος του.

Το να του ζητήσει κάποιος να σηκώσει το βάρος μόνος είναι τρελό. Ιδιαίτερα τώρα, σε ένα περιβάλλον που δεν ευνοεί, όλα φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα για την Ενωση. Ακόμη κι έτσι όμως ο Νίκος Νοτιάς έχει άλλη μία ευκαιρία να περισώσει ό,τι μπορεί από την επένδυσή του. Την τελευταία θα λέγαμε. Οχι για να βγάλει άμεσα χρήματα ανταποδοτικά όμως, αλλά για να μην πάνε χαμένα όσα έβαλε από την τσέπη του για το προπονητικό των Σπατών αλλά και την ομάδα που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα. Ολοι κρέμονται από τα χείλη του και η λογική τούτες τις κρίσιμες για την ΑΕΚ ώρες οδηγεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει την ιδανική προοπτική για τον Δικέφαλο και παράλληλα την τελευταία ευκαιρία του Χιώτη εφοπλιστή να μην πάει στράφι η επένδυση του.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags