Facebook Pixel Πες τα... Χρυσόστομε! (vid)
Άλλα Σπορ
| 2012-03-12 23:53:00

Πες τα... Χρυσόστομε! (vid)

Πες τα... Χρυσόστομε! (vid)

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης αποτελεί το πρόσωπο των δύο τελευταίων ημερών στον στίβο λόγω του χρυσού του μεταλλίου όμως προσωπικά βγάζω το... καπέλο στον πατέρα του, Κυριάκο! Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Με το ρεπορτάζ του στίβου έχω ασχοληθεί στο παρελθόν. Μου είχε μάλιστα δοθεί η δυνατότητα να δω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυμνάζονταν τα ελληνόπουλα σε εγκαταστάσεις εντός αλλά και εκτός της Αθήνας.

Στον στίβο ειδικά όταν έχει να κάνει με ατομικά αγωνίσματα τις περισσότερες φορές ο αθλητής έχει μόνο τον προπονητή του, τον σύλλογό του και από εκεί και πέρα ότι κάνει η Ομοσπονδία (που και αυτή λόγω των πολλών και συνεχών περικοπών σε αυτά που παίρνει από την Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει και πολλά). Κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται για εκείνον. Κανείς άλλος δεν νοιάζεται γι' αυτόν.

Και μην νομίζετε ότι τα έξοδα είναι λίγα. Ένας αθλητής στίβου έχει έξοδα ένδυσης, εξοπλισμού, διατροφής, μετακίνησης και αρκετές φορές και εγκαταστάσεων. Γιατί ακόμα και εάν δεν πληρώνει για τις εγκαταστάσεις όπου κάνει προπόνηση, πληρώνει για το γυμναστήριό του, που είναι απαραίτητο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags