Facebook Pixel Με "αγνά κίνητρα" και... επιθετικά!
Life
| 2012-03-13 17:56:00

Με "αγνά κίνητρα" και... επιθετικά!

Με "αγνά κίνητρα" και... επιθετικά!

Ο Δημήτρης Στεφάνου με γραπτή του δήλωση εξήγησε πως η πρόθεση του να δώσει πριμ είχε "αγνά κίνητρα", επιτέθηκε στα ΜΜΕ, ενώ τόνισε πως "από εδώ και πέρα για το τι θα πράξω για το ανωτέρω θέμα αφορά εμένα και τους παίκτες"...

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να διατηρηθεί η ανωνυμία πίσω από αυτήν την κίνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Στεφάνου:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα σε διάφορα σάιτ που μιλούν για «πριμ φάντασμα» και τη σχετική συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αφορμή αυτά, αποφάσισα να προβώ σ’ αυτήν την ανακοίνωση με μόνο σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Βασικό μου μέλημα να προστατευτεί η ομάδα, από τους απανταχού «καλοθελητές» που δημιουργούν έντονη καχυποψία και αφήνουν υπόνοιες σχετικά με το θέμα του πριμ νίκης επί του ΠΑΟ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να μάθει την αλήθεια. Και η αλήθεια καταγράφεται μέσα από γεγονότα, τα οποία ευτυχώς είναι μη αμφισβητήσιμα και έχουν ως εξής:

Σάββατο 10 Μαρτίου, έρχομαι σε επαφή με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ανακοινώνω την πρόθεσή μου να βοηθήσω οικονομικά τους παίκτες της ΑΕΚ μόνο αυτούς, με ποσό έως 100.000 ευρώ.

Τους πρότεινα μάλιστα, αυτό να δοθεί σαν πριμ, νίκης επί του ΠΑΟ (στην περίπτωση που επιτευχθεί κάτι τέτοιο) ώστε να τονώσω το ηθικό σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, σε μία περίοδο που ο κόσμος μας έχει ανάγκη από νίκες σε τέτοια παιχνίδια.

Μόνη προϋπόθεση έθεσε να μην κοινοποιηθεί στον Τύπο το όνομά μου, μη θέλοντας να εμπλακώ σε οποιοδήποτε σενάριο αφορά τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι παίκτες μας υποθέτω μη γνωρίζοντας πως είμαι ο πριμοδότης, αρνήθηκαν την προσφορά, κάτι που μου κοινοποιήθηκε μέσω της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ως εκ τούτου πιστεύω πως ξεκαθαρίζεται οτιδήποτε σχετικό με τα αγνά κίνητρα που με οδήγησαν σε αυτήν την πρόταση / προσφορά μου.

Είναι σαφές ότι η βασική προϋπόθεση που είχα θέσει περί ανωνυμίας, δεν ίσχυσε και όχι μόνο αυτό αλλά δόθηκε αφορμή για σενάρια και εξετέθη το όνομά μου.

Είναι τρανό παράδειγμα του πως είναι καταδικασμένη τελικά οιαδήποτε προσπάθεια φιλάθλου με κάποια οικονομική δυνατότητα, να προσφέρει χωρίς να γίνει στόχος λασπολογίας και αμφισβήτησης.

Από εδώ και πέρα για το τι θα πράξω για το ανωτέρω θέμα αφορά εμένα και τους παίκτες και δεν προτίθεμαι να προβώ σε κάποια ανακοίνωση.

Το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Στεφάνου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags