Facebook Pixel Θέλουν και τύχη VSpan και «Παπ»
| 2012-03-15 21:26:00

Θέλουν και τύχη VSpan και «Παπ»

Θέλουν και τύχη VSpan και «Παπ»

Ο... Λέικερ Βασίλης Σπανούλης κι ο... «Ταύρος» Κώστας Παπανικολάου έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση σε κεντρικό κατάστημα της ΝΙΚΕ στην Αθήνα κι ευχήθηκαν και λίγη τύχη εν όψει Σιένα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και στα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας την ιταλική ομάδα, που πριν έναν χρόνο τού έκοψε το δρόμο προς το Final Four. Τώρα άπαντες στην ομάδα του Πειραιά εύχονται το τελικό αποτέλεσμα της προημιτελικής σειράς να είναι διαφορετικό.

«Αυτή τη φορά μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί και πιο έτοιμοι, για να προκριθούμε στο Final Four» είπε ο Βασίλης Σπανούλης, που παρεβρέθηκε σε εκδήλωση της ΝΙΚΕ σε κατάστημά της στην Ερμού.

Ο Λαρισαίος γκαρντ κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις διαφορετικές απ' την καθημερινότητα, όπως αν προτιμά μία ομάδα γεμάτη αστέρες ή μία με παίκτες-«εργαλεία». «Προτιμώ την ομάδα που έχει την κατάλληλη "χημεία" και γενικά νικά. Είτε αστέρες, είτε εργαλεία, φτάνει να έχει νοοτροπία νικητή και χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ, αναφορικά με πόση ώρα προετοιμάζεται για κάθε αναμέτρηση, κατέληξε: «Αυτό εξαρτάται απ το πρόγραμμα των αγώνων. Συνήθως μία ώρα πριν και μία ώρα μετά».

Απ' την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου είπε ενόψει Μοντεπάσκι: «Χρειάζεται μία ομάδα να έχει και τύχη σε τέτοιες σειρές. Υπάρχει λιγότερη από μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, για να προκρθούμε στο Final Four».

Περίπου 200 άτομα επισκέφτηκαν το κατάστημα για να δουν από κοντά τους αθλητές, που πέρασαν και λίγη ώρα πίσω απ' το Playstation. Δε θα μπορούσαν να μη παίξουν NBA Live, με τον VSpan να επιλέγει τους Λέικερς και τον «Παπ» τους Μπουλς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags