Aναλυτικά τα όσα είπε στον Σπορ ΦΜ: «Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα κάναμε καλή πορεία. Υπήρχε από την αρχή ποιότητα στο ρόστερ και σε συνδυασμό με τις προπονήσεις κοιτάμε να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο για να παίρνουμε βαθμούς ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά.
Τα πιο δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά με τις μικρομεσαίες ομάδες που μπορεί να κινδυνεύουν και να παίζουν παραμονή. Τα θεωρούμε δύσκολα. Όταν έχεις έναν δυνατό αντίπαλο παίζεις πιο ελεύθερα και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα».
Για την μάχη των πλέι οφ, σχολίασε: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι το πώς θα συνεχίσουμε με τα θετικά αποτελέσματα. Δεν κοιτάμε και τους δύο θεσμούς και κοιτάμε να μπούμε στην πεντάδα. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και υπάρχουν και παιδιά που διψάνε για διάκριση. Αυτή την στιγμή στις θέσεις των πλέι οφ υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν με ίσες πιθανότητες. Απομένουν έξι παιχνίδια στα οποία πρέπει να φανούμε σοβαροί ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».
Για τον κόσμο της ομάδας, είπε: «Οι καλές εμφανίσεις θα φέρουν κόσμο. Είδα στον τελικό πως ο Ατρόμητος έχει δικό του κόσμο και ελπίζω να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Χρειάζεσαι δύναμη και μπορούμε να την αντλήσουμε από τον κόσμο. Αυτοί θα μας δώσουν κίνητρο για να συνεχίσουμε. Μετράει πολύ το να έχεις μια δυνατή έδρα και μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο με άλλα δεδομένα. Και έτσι επηρεάζεται και ο αντίπαλος. Μόνο με την απόδοσή μας θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσοι έρχονται το κάνουν με το υστέρημά τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο